MEŠTANI SELA ODAKLE DOLAZI UROŠ KOJI JE POČINIO ZLOČIN ODLUČNI: Odmah traže da se uradi OVO!

Meštani Dubone kažu da je porodica pomahnitalog Uroša Blažića, koji je počinio masakr kada je pobio osam tinejdžera iz svog i susednog sela Malo Orašje, a ranio 13 osoba donatori crkve u tom selu.

– Izgradnju lokalna crkva koja pripada Šumadijskoj eparhiji, a u kojoj je u nedelju održano opelo za troje ubijenih, delom je finansirala porodica Uroša Blažića. Oni su pre nekoliko godina donirali novac za radove i za kapiju koja okružuje portu – pričaju meštani Dubone.

Na ulazu u dvorište crkve sa desne strane nalazi se posveta i zahvalnost ktitorima.

– Ovu kapiju priložište muž i žena Blažić za zdravlje svoje i svojih sinova. Neka ih Bog blagoslovi – piše na tabli. Meštani kažu da im je čudno i to što su na tabli imena dvoje dece, ali ne i osumnjičenog, prenosi Informer.

Komšije kažu da ne žele da više ta tabla stoji tu i da će tražiti da se skloni.

– Ljudi su ovde saglasni i imaju na umu da pišu molbu Eparhiji Šumadijskoj kako bi se ta ploča sa natpisom sklonila jer joj tu sigurno više nije mesto – kažu meštani:

– Kako su se osetili ti jadni roditelji kada se održalo opelo u crkvi, a moraju da gledaju tu ploču. Morali su da unesu kovčege sa svojom decom kroz tu kapiju. Nema opravdanja za ovu tragediju i monstruozna ubistva nevinih.

Izvor: republika.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …