MESECIMA JE TRUDNA TRPELA BOLOVE DOK SU DOKTORI IGNORISALI: Svi su ostali u ŠOKU zbog onoga ŠTA JE BILO sa bebom

Svojoj porodici i lekaru je ispričala svoje zabrinjavajuće simptome, ali joj je rečeno da ne treba da brine jer su takve tegobe prirodne na kraju trudnoće

Neki od njih su potpuno prirodni, ali se ova mlada majka mesec dana borila sa bolovima, što su ignorisali i lekar i porodica. Žena je odlučila da nađe šta je uzrok tegoba koje je osetila na kraju trudnoće.

“Svi su mislili da dramim”

U poslednjem mesecu trudnoće, Betani je počela da oseća čudan bol u donjim rebrima. Svojoj porodici i lekaru je ispričala svoje zabrinjavajuće simptome, ali joj je rečeno da ne treba da brine jer su takve tegobe prirodne na kraju trudnoće.

Međutim, kada se njeno dete rodilo, ispostavilo se da mu je stopalo iskrivljeno pod neprirodnim uglom. Bebino stopalo se zaglavilo ispod rebara trudne žene, što je ženi nanelo bol i rezultiralo da se mališan rodio sa savijenom nogom.

Većina ljudi nije mogla da veruje da se ovako nešto može desiti trudnici. „U šoku sam, mora da ste bili u tolikom bolu“, napisala je jedna osoba. Mnogi Betanini pratioci, koji takođe čekaju bebu, bili su užasnuti kada su čuli njenu priču. „Trudna sam u osmom mesecu, bole me rebra i sada se bojim da će mi se isto desiti“, napisala je jedna mama.

“Kada sam bila u drugoj trudnoći, počela sam da imam strašne bolove u rebrima, osećala sam se kao da tu ima nečeg. Imala sam carski rez i beba mi se bila zaglavila ispod jednog rebra. “ prokomentarisala je jedna žena.

“Isto mi se desilo kada sam bila trudna sa ćerkom. Njeno stopalo je bilo slično savijeno, ali u suprotnom smeru”, napisala je druga.

Betani je dodala da se zahvaljujući masažama stopalo njene ćerke brzo vratilo u normalan izgled. “Bila sam veoma zabrinuta. Nisam mogla da verujem koliko se namestilo! Nikada ranije nisam čula za to. Babica je rekla da je prilično uobičajeno da se bebina noga zaglavi ispod rebara ili karlice.”

izvor: najzena.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …