Lepo lice i oči koje kriju duboku tugu: Ovoj ženi je Milan Štrljić slomio srce na komade, Iva pokazala majku

Majka Ive Štrljić juče je proslavila 73. rođendan, a ćerka nije zaboravila da joj javno uputi čestitku.

“Meni omiljena mamina fotografija kao čestitka za njen rođendan. Momenat sasvim slučajno uhvaćen jednom davno u pozorištu pred izlazak na scenu. Srećan rođendan, mama”, napisala je glumica na Instagramu uz crno-belu fotografiju.

Slavica Štrljić bila je balerina Pozorišta na Terazijama, a 2021. godine dobila je prestižno priznanje za predani rad.

‒ Obaveštavamo kolege da je naša koleginica Slavica Štrljić, solista baleta Pozorišta na Terazijama i dugogodišnji sekretar Udruženja baletskih umetnika Srbije, ovogodišnja dobitnica priznanja „Zlatna značka“ koje se dodeljuje za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, za nesebičan, predan i dugotrajan rad, kao i stvaralački doprinos u širenju kulture naroda i narodnosti Republike Srbije ‒ stoji u zvaničnom saopštenju Udruženja baletskih umetnika.

Majka Ive Štrljić je sedamdesetih osvojila srce Milana Štrljića, jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, a u braku su proveli 15 godina. Posle razvoda, on se preselio u Hrvatsku, gde je nastavio da gradi karijeru, a i danas je prilično angažovan.

Ćerka Iva uspešno je nastavila očevim profesionalnim putem. Za HELLO! je jednom prilikom priznala da nikada nije maštala da postane balerina i dodala:

‒ Od mame sam naučila da žena ne sme da ima „šlampav“, nego „utegnut“ stav, jer je to damski. I toga se držim.

Pred kraj snimanja serije „Bolji život“ počeo je građanski rat i otac Ive Štrljić odlučio je da se vrati u Hrvatsku.

‒ Naravno da sam se odmah vratio, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti ‒ poručio je. Od prve supruge se razveo kada je Iva imala 15 godina, a po povratku u Hrvatsku sklopio je drugi brak iz kojeg ima sina Frana.

Foto: ATA image
Izvor: Hellomagazin.rs

Check Also

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija. Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, …