LEGENDARNOG LUISA SE SVI SEĆAMO: Da li ste znali ko su mu deca? ĆERKU sigurno znate a SIN je isti OTAC (FOTO)

Dva puta se ženio i razvodio. Živeo je sa nevenčanom suprugom Silvanom, a iza sebe je ostavio šestoro dece

Poznati pevač bavio se muzikom od 1970. godine, a nadimak je dobio kada je imao devet godina jer je uspešno izvodio pesme Luisa Armstronga.

Bio je među prvima koji je kombinovao džez sa srpskim folklorom, a 1980. godine je snimio prvi album pod imenom “Ne kuni me, ne ruži me, majko”, koji je uspešno prodavan u Srbiji i Jugoslaviji.

Dva puta se ženio i razvodio. Živeo je sa nevenčanom suprugom Silvanom, a iza sebe je ostavio šestoro dece.

Međutim, sin i ćerka slavnog pevača – Maja Novaković i Marko Stojanović nasledili si talenat za muziku od oca.

Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti i od tada je svi znamo.

Marko Stojanović osim talenta za muziku od oca je nasledio i nadimak Luis. On je talentovan i perspektivan muzičar, koji je posle brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Poslednjih godina Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Dokaz da je u tome uspeo je njegov prvi samostalni album “Shine on me”, u kojem je spojio zvuke soula, r’n’b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

Izvor: pulsonline.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …