KUPILA POLOVNU TORBICU ZA SVEGA 800 DINARA PA SE UMALO ŠLOGIRALA: Nije mogla DA VERUJE šta VIDI unutra (VIDEO)

Jedna žena je našla dizajnersku torbu za male pare, ali ono što ju je šokirao je sadržaj

Kupovina po radnjama polovne robe, tzv. sekond hendovima se može nazvati bez problema “potragom za blagom”, ali obično se misli na neku staru i vrednu haljinu ili komad druge garderobe.

Jedna žena je našla dizajnersku torbu za male pare, tačnije 6,99 dolara (oko 800 dinara), ali ono što je šokiralo je sadržaj koji je pronašla unutra.

Naime, Linora Silverman je otišla u lokalni sekond hend u svom rodnom gradu u Filadelfiji i pazarila “Coach” torbicu za male pare.

Krenula je da je čisti jer je bila prljava i sa ostacima šminke, isprevrtala ju je sa svih strana, uključujući i dno, i šokirala se kada je u njemu pronašla kovertu s pismom i novčanicama ukupne vrednosti 300 dolara.

– Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra – a zatim je uprerila kameru u unutrašnjost torbice. Inače, video ima preko 3.500.000 pregleda i preko 2.400.000 lajkova na TikToku.

– Pogledajte unutra, sva je prljava i masna, ali sam mislila da mogu da je očistim – rekla je, a kada je stigla kući, počela je sa čišćenjem i tada je otvorila preklop na dnu torbice da bi i odatle skunula prljavštinu.

Tada je doživela pronašla nešto šokantno.

– Našla sam kovertu sa novcem – rekla je i pokazala mesto gde je pronašla.

Na koverti je bilo i nekoliko napisanih rečenica koje je Linora pročitala.

– Imam troje dece, a oni će dati moje stvari Gudvilu (dobrovorna organizacija) kada umrem, pa ja sada stavljam njihovo nasledstvo u moje omiljene stvari.

Nastavila je da čita, ali je priča dobila neverovatan preokret.

– Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina i to od devojke moga muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu – pročitala je Silverman i nastavila.

– Mora da je otišla u brzini jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je to od njegove devojke –

Poslednja rečenica je neka vrsta oproštaja i uputstva šta uraditi sa novcem.

– Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta – završila je čitanje poruke.

Tada je otvorila kovertu i videla unutra 300 dolara (oko 35.000 dinara) i oduševila se. Njeni pratioci su joj savetovali da se raspita i uđe u trag Marti, što je ona i uradila i došla je do zanimljivog otkrića:

Marta je poznta au tom kraju i često dolazi da donira stvari, a čak je i našla radnicu Britani u jednoj od njih koja je tvrdila da je srela Martu nekoliko puta. Silverman je pokupovala stvari koje je Marta donirala i u svakoj je našla nešto novca i poruke slične onoj koju je ona pronašla.

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound – Be A Martha

Do kraja nije poznato koliko je stvari Marta donirala, ali je Linora rekla svojim pratiocima da planira da nastavi potragu za Martom i da se nada je živa i zdrava.

Izvor: kurir.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …