KUPILA POLOVNU JAKNU PA DOŽIVELA IZNENAĐENJE ŽIVOTA: Ono što je pronašla u džepu otkrilo je veliku tajnu (VIDEO)

Tiktokerka Maja Somer na svom je profilu podelila priču o neobičnom otkriću koje je pronašla u kožnoj jakni kupljenoj u jednoj prodavnici polovne robe.

“Još uvek ne mogu da verujem šta je u mojim rukama. Pronašla sam ovu kožnu jaknu u prodavnici polovne robe. Savršeno mi je pristajala pa sam je kupila i odnela kući”, rekla je.

Kad je stigla kući, pregledala je jaknu i otkrila kako je džep pun stvari. Posegnula je rukom i izvadila malu, staru beležnicu prepunu pisama.

Dnevnik nesrećne ljubavi

“Na prvoj stranici ovog malog dnevnika pisalo je: ‘četvrtak, 11. novembar 1971′”, ispričala je i zatim otkrila dirljivu ljubavnu tajnu.

“Prošlo je sedam dana, a Dajana me nije nazvala niti mi pisala”, napisao je nepoznat čovek, koji je u sledećem zapisu ostavio tužnu poruku: “Danas bi bila naša deveta godišnjica i 10 godina otkako smo zajedno. Sam sam se napio.”
Dok je prelistavala dnevnik jedne nesrećne ljubavi, u ranijim je zapisima otkrila detalje poslednjih dana koje je par proveo zajedno.

“Dajana i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak, a zatim na posao. Nisam znao da će to biti poslednji put da je vidim”, pisalo je.

Neobično otkriće

“Mogla sam da osetim slomljeno srce sahranjeno u ovoj jakni”, ispričala je Maja, a zatim otkrila kako je jakna sadržala mnoštvo neobičnih predmeta.

U jednom je džepu pronašla tri srebrna dolara iz 1921, a u drugom bočicu kanadskog viskija iz 1966. Na zadnjoj strani jakne otkrila je veliki džep u kojem je bio skriven rokovnik s istim zapisima kao iz beležnice, postavljenim u kalendar.

“Nadam se da nikad neću završiti ovu knjigu”

“Prvi put u 10 godina nisam sa Dajanom u ovo doba godine”, jedan je od tužnih zapisa, dok je onaj iz 1. januara 1972. sadržao samo jednu reč: “Zašto?”

“Nadam se da nikad neću završiti ovu knjigu. Možda će se Dajana vratiti pre nego što je završim”, pisalo je.

Maja je u video-materijalu koji je pregledan 4,6 miliona puta otkrila kako ju je ovo neobično otkriće zaista dirnulo.

“San mi je da saznam istoriju ovog odevnog predmeta. To je poput vremenske kapsule iz 1971. s tako dirljivim dnevničkim zapisima prethodnog vlasnika”, rekla je.

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life – Soft boy

Izvor: b92.net

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …