KONAČNO OTKRIVENO, OVAKO IZGLEDA MUŽ VESNE VUKELIĆ VENDI: Bivši je fudbaler i sada ga vidimo prvi put

Vesnin suprug se nikada nije pokazivao u javnosti, pa su mnogi pokušavali da dođu do njegovog lika

Pevačica, iliti kako ona voli za sebe da kaže istaknuti umetnik, psiholog, psihoterapeut, mislilacVesna Vukelić poznatija kao Vendi oduvek je bila na meti sedme sile zbog njenog turbulentnog života.

Srpska pevačica postala je popularna pored hitova i po učestvovanju u raznim rijaliti formatima, a jedno vreme bila je i voditeljka.

Karijeru je započela devedesetih godina, a nju je naciji i publici predstavio Milovan Ilić Minimaks u emisiji ,,Maksovizija”.

Tokom bitisanja u epicentru estrade, Vendi je znala vrlo često da napravi skadnal o kom bi brujao ceo region, te se tako svojevremeno oprobala i u modelingu.

Među prvim pevačicama koja nije imala problem da pokaže svoje zgodno, zategnuto telo poput vretena, Vendi se fotografisala čak i za naslovnu stranu srpskog ,,Plejboj” magazina. Pored toga, nekoliko puta radila je set provokativnih i nagih fotografija, koje su oduvek bile u snovima muškaraca.

Pred kamerama i na nastupima Vendi se ponaša prilično slobodno, te dozvoljava gostima da je pipkaju i stavljaju bakšiš u grudi.

Iako mnogi muškarci ovo ne bi tolerisali, Vendi ima savremenog supruga koji podržava ovakvo njeno ponašanje u poslu kojim se bavi.

On se zove Branimir Banjac, bivši je fudbaler OFK Beograda, a sa Vesnom je u braku od 2001. godine.

Vesna i Branimir imaju ćerku Nikoletu, a pevačica ih oboje ljubomorno čuva od očiju javnosti.

Vendi ističe u javnosti da se sa mužem nikada ne svađa, već da vode intelektualne borbe u kojima ona uvek pobeđuje.

Vesnin suprug se nikada nije pokazivao u javnosti, pa su mnogi pokušavali da dođu do njegovog lika, a na Jutjub platformi isplivao je snimak i njegova fotografija. Ekipa emisije ,,Paparaco lov” pratili su Vendi u stopu, a tom prilikom usnimili su i kako on izgleda.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …