KADA OVO PROČITATE RASPLAKAĆETE SE: Sastav devojčice o tragediji u školi ”RIBNIKAR” ona ima samo 9 godina

Majka devetogodišnje devojčice podelila je na Tviteru školski sastav koji je njena ćerka napisala nakon tragedija koja se dogodila na Vračaru kada je Kosta K. ubio osam drugova i radnka obezbeđenja.

“Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, veoma sam promenljivog reaspoloženja” ovim rečima počinje sastav devojčice drugog razreda koja se, kao i većinja njenih vršnjaka, oseća zbunjeno. Bezbrižno detinjstvo sad muče teške teme, jer deca strahuju da se ista tragedija ne ponovi i u njihovoj školi!

Školski sastav na temu “Moje misli, brige i osećanja ovih dana” devojčica je napisala pred svoj ponovni polazak u školu koja nje ni blizu Vračara, ali to je dokaz da je ova tragedija pogodila decu širom Srbije i regiona.

Školski sastav

“Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, sve u svemu veoma sam promenljivog raspoloženja, a evo i zašto. Od kada se desila tragedija u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, ja se brinem da se to ne desi i u mojoj školi. Pored toga, brine me i jedan član moje porodice, a to je moja baka. Ona ima već 69 godina i ja se plašim za njen život, zato što je ona jedina živa od moje straije porodice. Sve u svemu, nadam se da ću biti srećnija. I pored ovih strahova ja izlazim napolje sa drugaricama i vreme nam brzo prolđe. Takođe, kada sam kod kuće ja igram razne igre.”

Dosta roditelja koji su korisnici ove društvene mreže, komentarišu da upravo i njihova deca prolaze kroz slične probleme, jer se suočeni sa srtahom plaše da idu u školu. Sastav ove empatične i brižne devojčice izazvao je lavinu komentara.

“Lenka je danas tek krenula u školu (3 raz) iz straha nije htela da ide. Pričala je učiteljica sa njom i neću reci da je strah isčezao samo je malo manji..”

“Stigli smo do toga da se mala deca plaše za svoje živote šta da kažemo za stariju decu”

“Moj sin se upiškio tokom časa kada su se u hodniku usled promaje zalupila vrata od kabineta likovnog…sin kaže da su se deca trgnula, neki su vrištali”

“Žao mi je što sa 9 godina mora ovoliko da brine”

Izvor: informer.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …