IZNENADIĆE VAS GDE SE NALAZI VIKENDICA GAGIJA JOVANOVIĆA: Ovo je pravi san snova (FOTO)

Branka i Gagi ne zapostavljaju ni svoj dom u srpskoj prestonici, zapravo u Zemunu.

Kada se spomene dom Branke Pujić i Gagija Jovanovića poslednjih godina uglavnom se pomisli na vikendicu na Zlatiboru, gde glumački par provodi najviše vremena.

Pogotovo u letnjem periodu umetnici vole da su u prirodi i na čistom vazduhu, stoga često rade na obnovi i dorađivanju planinskog kutka u kom rado goste ćerku Anđelu Jovanović i njenog izabranika, sportistu u penziji Mihaila Dudaša.

Uprkos tome što sve svoje slobodno vreme i finansijske resurse odvajaju za očuvanje kuće okružene četinarima, Branka i Gagi ne zapostavljaju ni svoj dom u srpskoj prestonici, zapravo u Zemunu.

Kuća u kojoj su odgajili Anđelu, a koju je ona napustila s prvim glumačkim angažmanom, uređena je umetnički. Vrlo je lepa, osvetljena i prostrana, a za njeno dekorisanje skladni supružnici odabrali su svetle nijanse, najpre belu boju.

S obzirom na to da se svoje privatnosti ne odriču tako lako, retko kada se u javnosti mogla videti neka fotografija njihove intime, ali nedavno se i to promenilo.

Naime, dom Branke Pujić i Dragana Jovanovića, zapravo jedan njegov mali deo, osvanuo je na glumičinom profilu za potrebe jedne promocije i upravo tu se moglo videti sve ono što su njihovi fanovi priželjkivali, a to je da kuća obiluje toplinom i mirom, kako se i pretpostavljalo.

Izvor: story.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …