IZNELI SVE DETALJE IZ NJEGOVOG ŽIVOTA: Komšije Miodraga Radonjića otkrili kakav je glumac kada se kamere ugase

Svi su imali samo reči hvale

Miodrag Radonjić jedan je u plejadi mlađe generacije glumaca koji se istakao, zbog čega smo odlučili da posetimo njegov komšiluk. Čini se da mu je uloga Baće iz “Južnog vetra” obeležila dosadašnju karijeru, a i susedi ga često tako oslove.

– Ne ljuti se on kada mu doviknem: Gde si Baćko? Javi se uvek uljudno i stalno je sa nekim blagim osmehom na licu pa mi deluje da dobar čovek, onako na prvi pogled- rekao je stariji gospodin.

– Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje- kaže ovaj gospodin.U obližnoj prodavnici Radonjića takođe zovu Baća.

– Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularan iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima? Deca ga saleću na ulici svako malo. Nema dana da ga nisam videla, a da neko nije tražio da se fotografišu zajedno. Ima tu pored osnovna škola, kada prođe pored i ako je slučajno tada odmor, pa to je vrištanje devojčica. Pristojan je i svim izađe u susret, ali nije jednostavno kada ste poznati. Ima nepristojnih ljudi pa vam zagledaju u korpu šta ste kupili, pa vas zapitkuju i pričaju kao da imate vremena o tome da pričate, ali on to dobro podnosi- rekla je za Blic prodavačica.

Dve tinejdžerke takođe su progovorile o popularnom komšiji.

– Najviše volimo njega i Bikovića. Možda je Miloš lepši i simpatičniji, ali Baća je kralj. Gledamo i Milana Marića ali je on nekako mnogo ozbiljan, kao neki čovek dok je Radonjić više opušten. Kulijana, tako mi kažemo u školi. Viđamo ga se ženom i detetom, ne ponaša se on kao zvezda nego potpuno normalno. Pije kafu tu u kraju, jednom smo ga videli sa glumicom Ninom Janković i mislim da je tu bila njena porodica, kažu njih dve ozareno.

Čujemo ga kako peva
Komšije iz zgrade u kojoj živi Miodrag kažu da bi trebalo da se okuša i kao pevač.

– Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čuli.

Izvor: alo.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …