ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAPŠENJA KOSTE: Policija mu stavlja kapuljaču na glavu a njegova reakcija je zapanjujuća (VIDEO)

Prošlo je tačno deset dana od kako je Srbiju potresla tragedija kakvu ne pamti u svojoj istoriji.

Maloltetni dečak, učenik sedmog razreda, u osnovnoj školi koju je pohađao, ubio je osam svojim školskih drugara i pripadnika obezbeđenja D.V. (51), a ranio njih šestoro i nastavnicu istorije T. S. (54).

Nakon masakra koji je izvršio, izašao je u školsko dvorište, spustio pištolj i pozvao policiju.

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić izjavio je na konferenciji za medije da je dečak pozvao policiju rekao da je ”psihopata koji treba da se smiri”.

– Imao je i četiri Molotovljeva koktela i dva pištolja. Po njegovoj izjavi sam je to učinio i nije imao nameru niti želju sa tim Molotovljevim koktelima da bilo koje dete zapali, nego kako je rekao, da napravi jedan odbrambeni zid na ulazu u školu kako policija ne bi mogla da dođe, da pruži pomoć, jer bi imali određenu prepreku i barikadu kada bi mogao da izvadi okvir pištolja i isti spusti na pod – rekao je Milić.

Nakon masakra, dečaka je policija odvela u policijski automobil, a on je imao kapuljaču na glavi pi hapšenju.

Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak hapšenja.

Na snimku sa vidi kako policajac, pripadnik interventne jedinice, stavlja kapuljaču na glavu dečaku, dok on stoji mirno pored njega.

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE

Maloletni ubice trenutno se nalazi se na posebnom odeljenju psihijatrijske ustanove.

Podsetimo, nakon masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” širom Srbije je zabeležen niz incidenata. Tako je dečak u Vojvodini, samo dan posle masakra, pretio da će počiniti isto, zbog čega je škola momentalno zatvorena, a sa njim su stručna lica obavila razgovore.

Istog dana je učenik sedmog razreda OŠ “Jefimija” u Obrenovcu mahao plastičnim pištoljem, odmah nakon minuta ćutanja održanog zbog pogibije dece i čuvara u OŠ “Vladislav Ribnikar”, dok je u Gimnaziji “Ruđer Bošković” u Beogradu devojčica (15) je nožem povredila dečaka (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči. U narednim danima je zabeležen veliki broj sličnih incidenata.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …