”IŠLA SAM KROZ SELO, VRIŠTALA SAM NA SAV GLAS” Naša pevačica rodila sina sa 17 a samo dve godine kasnije DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU

Pevačica Stoja Novaković u svojoj bolnoj ispovesti je ranije za domaće medije ispričala da se sa 16 godina udala, sina dobila u 17, a onda je sa 19 godina doživela tragediju od koje se teško oporavila.

Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je ona imala 16 godina. Živeli su srećno, on joj je bio velika podrška u karijeri. Godinu dana kasnije su dobili i naslednika.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica, pa otkrila kroz kakve bolne trenutke je prolazila:

– Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovesti za “Alo” svojevremeno.

Stoja je tada ispričala da sa svojom porodicom jer nisu bili srećni što se prerano udala, ali je nije volela ni suprugova porodica.

– Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je tada Stoja jednom prilikom.

Izvor: blic.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …