GLUMICA SE VRATILA U SRBIJU I PREMINULA: Ceo Balkan je plakao zbog njene SMRTI, a onda je otkrivena TAJNA koju je skrivala…

Glumica Irena Mičijević preminula je 2017. godine i ostavila javnost u Srbiji u šoku. Iznenadna smrt nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zvezda serije “Žene sa Dedinja” nakon završetka snimanja ovog projekta napustila je Srbiju i odselila se u London. Godinama niko nije ništa o njoj znao, a onda je odjeknula vest da je skončala život.

Irena je živela u Londonu, ali joj je poslednja želja bila da umre i da je sahrane u njenom rodnom Beogradu, što su joj i ispunili. Glumica je bila u braku sa Sinišom Rodićem, istaknutim arhitektom. Osim toga, malo je poznato da je njena kuma bila koleginica Branka Katić.

U momentu kada je saznala za bolest, lekari su govorili da će sve proći bez bilo kakvih komplikacija i da će uspeti da se izleči od karcinoma. Verovanjem da sve prolazi bez bilo kakvih problema, zaputila se u Beograd kako bi posetila rodbine i prijatelje. Međutim, stanje se tada naglo pogoršalo i posle nekoliko dana preminula je u Beogradu u 45. godini. Svi su ostali zatečeni, a brojne kolege danima su objavljivale tužna sećanja na glumicu.

Ko je bila Irena Mičijević

Rođena Beograđanka je sa samo 16 godina upisala Fakultet dramskih umetnosti, a prvu ulogu je odigrala 1991. godine u TV drami “Velika mala matura”. Ljubitelji teatra je se sećaju po ulozi Ofelije u predstavi “Hamlet” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Pre “Žena sa Dedinja” igrala je u filmovima “Pun mesec nad Beogradom”, „Mali svet“, „Flešbek“, a proslavila se i u mnogim britanskim projektima.

Izvor: Kurir.rs

Check Also

ŠOKANTNA ISPOVEST SOBARICE HOTELA: “Džep mi je brzo postao PUN, budžovani su se samo ređali”, evo šta im je radila!

Devojka je opisala kakvu je neočekivanu situaciju doživela dok je bila na poslu Jedna devojka …