GLUMICA SE UMALO UTOPILA: Misteriozni čovek joj spasao život i nestao, jezivi detalji nesreće

Kaže kako se samo seća da su se neke dve žene sunčale na nekoj ležaljci

Glumica Jelisaveta Orašanin progovorila je o nemilom događaju kada je imala samo četiri godine, a kada je misteriozni muškarac spasio od davljenja.

– Bio je to 31. maj 1992. dan osnovne škole “Kralj Petar Prvi”. Na tu priredbu smo sestra i ja trebalo da odemo. Krenula je neka kiša. Ja imam u tom trenutku četiri godine, a sestra osam. Mama nam nije dozvoljavala da prelazimo ovu biciklističku stazu. Dotle smo samo smele da idemo i mi smo taj dogovor poštovale. Do tog dana. Ja sam se zaletela, sestra je vikala da se vratim, ali ja je nisam poslušala. Strčala sam dole sa drugaricom. Ja sam se okliznula na mahovinu i upala u vodu. Počela sam da se davim. I tako sam se davila, davila, i kao što volim da kažem, došla već do odjavne špice – počela je priču Jelisaveta tokom gostovanja u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Kaže kako se samo seća da su se neke dve žene sunčale na nekoj ležaljci, i drugarice koja je vrištala u tom trenutku.

– I onda sam se isključila. Probudila sam se u kadi. Bila sam obučena, a sestra me je tuširala. Sestra je objasnila mami šta se desilo. Mama je strčala dole da vidi gde je taj čovek koji me je spasao, ali njega nije bilo. On me je najverovatnije samo izneo i predao sestri. Ja sam se najverovatnije probudila tu pred lift. Sutradan je mama došla na posao i kolega joj je rekao pa što nam nisi rekla šta se dogodilo. Onda je moja mama počela da plače. I ona je pitala ko je taj čovek, a on joj je rekao da ga zna sa pecanja, da sutra ide na ratište i da će se najverovatnije opet sresti kad se vrati. Od tada ja nisam više čula za njega. Ako se prepoznate u ovoj priči molim vas da mi se javite. Jednom sam mu zapalila sveću. Nadam se da je živ i da će mi se jednog dana javiti – rekla je poznata glumica.

Izvor: alo.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …