EVO ŠTA JE RADIO MOMAK IZ NOVOG SADA PRE ZLOČINA: Ovo je ljudima BILO SUMNJIVO

Ispred kozmetičkog salona u Novom Sadu, gde je V. R. (34) tokom jučerašnjeg dana ubio svoju bivšu partnerku I. R. (26) pa sebe, vide se tragovi zločina, a na licu mesta su bile i dve uplakane devojke. Kako pričaju poznanici V. R., on je uvek bio nasmejan i ljubazan, a o problemima i zabrani prilaska prema I. R. nisu imali pojma.

U lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini prodavnice lovačkog oružja, u kojoj je V. R. radio, rečeno nam je da su ostali u šoku kada su čuli šta je učinio.

Dva sata pre zločina bio u obližnjoj prodavnici

– Još juče je bio na poslu, radio je prvu smenu, čak je i došao da nešto kupi, nismo primetili ništa čudno, osim jedne razlike – da nije bio nasmejan i nije se šalio, kako je to obično činio. Ne možemo da kažemo ništa loše za njega, poznavala sam ga oko tri godine, dolazio je redovno da kupi nešto. Dok sam I. R. viđala tek povremeno, u prolazu. Njihov odnos ne znam – priča jedna radnica za “Blic”.

U još jednom lokalu potvrđeno nam je da je V. R. uvek bio ljubazan i nasmejan, te da nisu mogli ni pretpostaviti da može učiniti tako nešto.

Kako saznajemo, oko 14 časova juče je kupovao u obližnjem lokalu, a dva sata nakon toga je počinio ubistvo i samoubistvo.

Prodavnica oružja u kojoj je do juče radio, jutros je zatvorena, iako nam je u neposrednoj blizini rečeno da su jutros dolazili radnici da otvaraju radnju.

Ispred salona je prisutno i jedno policijsko vozilo.

Kako su ispričali u razgovoru za “Blic”, poznanici nisu znali ništa o zabrani prilaska, niti o problemima između ovih bivših partnera.

Na licu mesta i jutros bile su dve vidno uznemirene i uplakane devojke koje nisu želele ništa da komentarišu za medije.

Jedna od njih bila je u majici sa oznakom salona, pa je pretpostavka da je radila u istom. Jedna kola policije i jutros su na mestu zločina, a sam salon ograđen je policijskom trakom.

Ipak, jasno se vidi da je V. R. prvo pucao u vrata salona, a potom unutra nastavio paljbu.

Ubica imao zabranu prilaska

Iako je radno vreme prodavnice oružja u kojoj je V. R. do nedavno radio, od 8 časova, kako smo se mogli uveriti na licu mesta, prodavnica je jutros zatvorena.

Podsetimo, kako je “Blic” objavio, prema nezvaničnim informacijama muškarac je i ranije prijavljivan za nasilje, a imao je i zabranu prilaska. Mladić je juče u popodnevnim časovima uleteo u kozmetički salon i upucao devojku, pa potom pucao sebi u glavu. Nesrećna devojka bila je vlasnica salona.

Devojka (26) je preminula na licu mesta.

Posle toga, on je pucao sebi u glavi, i preminuo je od zadobijenih povreda u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako smo već pisali, sanitet Hitne pomoći, koji inače prevozi pacijente, slučajno je prolazio tuda, i kada su videli da se nešto dešava pozvali su u pomoć još dve ekipe, koje su bile tu za dva minuta.

V. R. je bio član Srpskog četničkog pokreta, blizak SNP 1389. Policija mu je izrekla hitnu meru zabrane i oduzela 6 pušaka nakon prijave devojke krajem aprila.

Pištolj kojim je izvršio ubistvo i samoubistvo bilo je u nelegalnom posedu, dok je oružje koje je bilo oduzeto bilo u legalnom posedu. Meru je policija izdala i oduzela oružje kao preventivnu meru da ne bi došlo do zločina.

Izvor: blic.rs

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …