DOŠLA DA DOSTAVI HRANU PA DOŽIVELA HOROR: Ovome se nije nadala, drugarica sve šta se dešavalo čula preko mobilnog telefona

Jedan muškarac uhapšen je u Tampi na Floridi u petak zbog sumnje u otmicu i seksualni napad na ženskog vozača “DorDaša”, platforma za naručivanje i dostavu hrane, koja je pokušala da izvrši isporuku na njegovu adresu ranije te nedelje.

Džozef Kilins (38) optužen je za oružanu otmicu, pljačku i seksualni napad, rekla je policija Tampe u subotu, preneo je “CBS njuz”. Napad se dogodio u utorak oko 23.00 sata u hotelu “Rezidens in”, kad je devojka starosti oko 20 godina izašla iz svog vozila da isporuči pošiljku.

Osumnjičeni je pristupio ženi sa oružjem, naterao je da uđe nazad u auto i držeći je na nišanu rekao joj da vozi do stambenog bloka Belara lejks gde ju je seksualno napao. Žrtva je u vreme incidenta imala uključene “erpods” slušalice i bila je na vezi sa prijateljicom koja je shvatila šta se deševa.

Porodica žrtve je pozvala policiju i ušla joj u trag pomoć njenog telefona. Kad je porodica stigla do stambenog bloka spasili su žrtvu iz njenog vozila, rekla je policija dodajući da je osumnjičeni zapucao na njih dok su prilazili.

U pucnjavi je ranjena devojka iz porodice žrtvine prijateljice, starosti oko 20 godina, a osumnjičeni je pobegao sa mesta. Obe žrtve su prevezene u bolnicu i nisu životno ugrožene, rekla je policija.

Osumnjičeni je na kraju pronađen u Tampi, gde je uhapšen u petak uveče.

– Kriminalac je sada dalje od ulica zahvaljujući naporima svih policajaca Tampe i pomoći pripadnika naše zajednice – rekao je u saopštenju šef policije Li Berkou.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …