DOŠAO DA IZVRŠI DOSTAVU I VIŠE SE NIKADA NIJE VRATIO: Bizarna smrt dostavljača telo OVDE pronađeno

Posmrtni ostaci dostavljača pronađeni su u kesama za smeće i zamrzivaču.

Tridesetogodišnji Oskar Solis sa Floride uhapšen je u ponedeljak i preliminarno optužen za jezivo ubistvo. Naime, on je osumnjičen da je prvo opljačkao dostavljača hrane Rendala Kuka, a zatim ga ubio i raskomdao njegovo telo.

Istražitelji su otkrili ostatke žrtve u vrećama za smeće u kući, rekao je šerif okruga Pasko Kris Noko na konferenciji za novinare održane u utorak.

– Solis je pokušao da opljačka žrtvu i na kraju ga ubio. Nijedna druga osoba nije bila u Solisovoj kući u vreme ubistva. Žrtva i Solis se nisu poznavali – navodi se u policijskom saopštenju.

Posmrtni ostaci Kuka su kasnije pronađeni u Solisovoj kući u vrećama za smeće i hladnjaku, koji je takođe sadržao priznanicu sa Solisovim imenom, prema izjavi policije, prema NBC Njuzu.

CNN nije mogao da utvrdi putem onlajn sudskih zapisa da li Solis ima pravnog zastupnika, ali je šerif otkrio da Solis ima veze sa MS-13, nasilnom kriminalnom grupom sa međunarodnim vezama za trgovinu drogom i ljudima.

– Vozač je prošle srede uveče bio nedaleko od sopstvene kuće kada je supruzi poslao poruku da radi poslednju isporuku i da će se uskoro vratiti kući – rekao je Noko.

Kasnije te noći, supruga žrtve prijavila je njegov nestanak, a šerifova kancelarija je poslala patrolu pre nego što je slučaj prenela njihovoj jedinici za nestala lica. Jedinica je kontaktirala Uber Eats, koji je dao poslednje poznate GPS koordinate žrtve, što ih je dovelo do Solisove kuće.

Pronašli su žrtvin automobil napušten otprilike pola kilometra od kuće osumnjičenog.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …