DEVOJKA USMRTILA ČOVEKA I ŽENU DOK SU PRELAZILI ULICU: Njena reakcija pred policijom je SRAMNA!

Stefani Melgoza (24) osuđena je na 14 godina zatvora zbog smrti Andree Rosevič (43) iz Ohaja i Pola Provanta (55) iz Sijetla, piše “Dejli Mejl”.

Do saobraćajne nesreće je došlo u Ilinoisu u Sjedinjenim Američkim Državama 10. aprila 2022. godine dok su Andrea i Pola prelazile ulicu.

Najbizarnije je to što se Stefani smejala prilikom alko-testa na kojem je utvrđeno da je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

Ona je policajcima priznala da je popila tri votke, vodu i kanabis u tašni. Snimak alko-testa je objavljen početkom maja i na njemu se vidi kako se Stefani sve vreme smeje tokom testa. Policajac ju je u trenutku zamolio da prati vrh olovke očima, a ona je reagovala tako što je pomerala glavu napred-nazad.

Ona je u svoju odbranu rekla kako joj je veoma teško i smejala se. Na suđenju je izjavila da je prestala da pije i da je taj dan poslednji kada je okusila alkohol. Priznala je da je kriva za četiri krivična dela za vožnju pod uticajem alkohola i nesavesnu vožnju.

“Ne planiram da ikad više pijem. Želim da uradim nešto pozitivno, da govorim o ovome i upozorim druge na opasnost koja dolazi sa pićem. Žao mi je zbog svega, nikada više neću uraditi ništa slično”, izjavila je Stefani Melgoza na suđenju.

Izvor: alo.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …