DEVOJČICA IMALA BOLOVE U STOMAKU: Lekari ostali ŠOKIRANI kada su videli šta je unutra , kako je MAJKA mogla da joj OVO URADI

Ambiciozna majka je kasnije priznala da je svojoj ćerki davala jaja pantljičare

Dvanaestogodišnja devojčica je završila u bolnici, zbog velikih stomačnih bolova.

Lekari su na prvi mah mislili da je u drugom stanju, ali su nakon detaljnog pregleda, došli do zaključka da je tinejdžerkin stomak pun parazita, kojim ju je majka hranila kako bi devojčica postala mis Floride.

Ambiciozna majka je kasnije priznala da je svojoj ćerki davala jaja pantljičare, koji su se brzo izlegla u njenom stomaku.

Ovo nije prvi slučaj da se ova metoda mršavljenja primenjuje. Iako su lekari konstantno upozoravali da se i na zdraviji način može smršati, ova metoda se primenjuje već 100 godina unazad.

Neke pantljičare mogu da narastu i do 30 metara i da u čovekovom stomaku žive i po 20 godina, ali isto tako mogu dovesti i do smrti, piše zena.blic.rs.

Ovo dešavanje bilo je na meti negativnih komentara javnog mnjenja.

Mogli ste čuti kako je zbog ovakvog zlostavljanja, potrebno oduzeti starateljstvo nad decom, jer većina tih devojčica ne žele to da rade, ali su prinuđene od strane svojih roditelja.

S druge strane, mnogi ne osuđuju majku, kao ni taj čin žrtvovanja zdravlja sopstvene ćerke u svrhu ostvarenja majčine želje, već su krivi izbori koje bi bilo poželjno ukinuti.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …