DEVOJČICA (14) NASTRADALA IGRAJUĆI ŽMURKE: Sakrila se kod komšije, a onda je usledila tragedija

Muškarac iz Luizijane uhapšen je jer je upucao 14-godišnju devojčicu u potiljak.

Policija je rekla da je došla na poziv zbog pucnjave u kuću u Starksu rano ujutro 7. maja. Kad su stigli na adresu, zatekli su devojčicu sa ranom od metka na potiljku. Incident se dogodio u slepoj ulici u kojoj živi samo troje stanara – Dejvid Dojl, te porodica žrtve i njihov rođak.

Istraga je otkrila da se nekoliko maloletnika igralo žmurke u području i da su se sakrivali na imanju komšije. Vlasnik imanja Dejvid Dojl (58) rekao je da je video senke ispred svoje kuće, da je ušao unutra i uzeo oružje. Dojl je rekao da je video ljude kako beže sa njegovog imanja, da je počeo da puca na njih i slučajno pogodio devojčicu.

Tinejdžerka je prevezena u lokalnu bolnicu, a njene povrede nisu životno ugrožavajuće. Članovi porodice su rekli da je devojčica dobro i da se oporavlja. Dojl je uhapšen zbog napada vatrenim oružjem i ilegalne pucnjave. Kaucija mu još nije određena.

Kplctv.com podseća da Luizijana ima zakon “ostani na svom mestu”, koji opravdava upotrebu smrtonosne sile radi odbrane od pretnji, uključujući one potencijalne. Zakon navodi da je to moguće u slučaju samoodbrane, te sprečavanja nasilnog zločina ili uljeza da uđu u dom, kancelariju ili vozilo.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Iznenada PREMINUO poznati glumac u 56. godini – supruga i dvoje dece NEUTEŠNI

Vili je bio najpoznatiji po ulozi Kamekona Tupuola u krimi dramama “Hawaii Five-0” i “Magnum …