DETE OTIŠLO NA ROĐENDAN, PA RODITELJIMA STIGAO POZIV DA VIŠE NIJE ŽIVO: Celo selo je zavijeno u crno, jedan UDARAC bio je KOBAN

Kobna proslava rođendana…

U kući pokojnog tinejdžera vlada neopisiva tuga. Roditelji 16-godišnjaka primili su u 1:15 poziv koji nijedan roditelj ne želi da primi.

Kako saznajemo, pokojni i uhapšeni bili su na proslavi 18. rođendana jedne devojke. Reč je o prostoru uz jedan lokal u Kostanjevcu Riječkom nadomak Križevaca koji se inače iznajmljuje za zabave.

Neposredno pre odlaska na zabavu, dvojica nerazdvojnih prijatelja bili su na kafi jer to je mesto u koje ionako svakodnevno svraćaju i prijatelji su sa ćerkom vlasnika lokala.

Ali oko 1:10 sati njih dvojica su bila u spoljnom delu dvorišta, pokraj tobogana, tačnije, neka dva metra od ulaza. Sporečkali su se bez povišenih tonova oko neke banalne stvari pa je 17-godišnjak zadao jedan udarac u grudi 16-godišnjaku koji je s razmakom od dvedesetak sekundi, pao na tlo.

– Bio je to jedan jedini udarac u prsa. Kiša je padala pa su zvali 16-godišnjakovu majku da donese ćebe, da ga pokriju dok ne dođe Hitna. Majka je doslovno doletela u totalnom šoku i, ne mogu da vam opišem te trenutke neizvesnosti dok gleda sina kako se gubi sve do dolaska Hitne – rekla je jedna sagovornica.

Svi su mislili da će, kad-tad, 16-godišnjak da ustane, da se pridigne, da će reći nešto.

Vlasnik lokala,a ujedno i prostora uz sam lokal u kom se organizuju proslave, plakao je kao kišna godina. Ne može da veruje da pokojnog mladića više nema, da se dogodila takva tragedija.

– Zamislite, pošaljete dete na rođendan pa dobijete poziv da je mrtvo. Bio je jako drago dete, jako dobar s mojom ćerkom, puno su se svi družili. Bio je sportski tip, živeo zdrav život, bio je dobar učenik i mesto ga je volelo – rekao je kratko vlasnik lokala.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Snažan zemljotres potresao Crnu Goru! Podrhtavanje se osećalo na 70 kilometar udaljenosti!

Potres je registrovan 78 kilometara od Podgorice, odnosno 23 kilometra od Gacka u Bosni i …