DETALJI ISTRAGE O UROŠU IZ MLADENOVCA: Evo šta je sve PRONAĐENO u njegovom automobilu

Na saslušanju je rekao da je “o zločinu u školu gledao na vestima, ali da mu to nije bilo okidač”

U. B. iz okoline Mladenovca, u četvrtak, je u dva sela napravio masakr kakav Srbija ne pamti. Pucao je iz automaske puške dok se vozio očevim “mercedesom” i tada ubio 8 osoba i ranio 14. Sela Malo Orašje i Dubona zavijeni su u crno.

Uhapšen je nakon osam sati, a na saslušanju u tužilaštvu priznao je krivično delo. Nezvanično, rekao je da je želeo da “zaplaši ljude jer su ga poslednjih dana ismejavali kao i njegovu porodicu”. Na saslušanju je rekao da je “o zločinu u školu gledao na vestima, ali da mu to nie bilo okidač”.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, policija je u selu Šepšin našla automobila “mercedes” za koji se sumnja da je U.B. koristio u masakru. On je bio sakriven na oko kilometar od glavnog puta.

– U njemu su nađena tri prazna okvira od automatske puške. Nekoliko ručno pravljenih bombi, dosta municija i pištolji. Automobil je u vlasništvu njegovog oca i poslat je na veštačenje- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

U. je masakr započeo u selu Malo Orajšje. Tamo je ubio – M. M. (18), A. M. (18), N. M. (15), L. M. (20) i N. S. (21). Oni su proslavljali rođenje deteta N. sestre.

Nakon toga seo je u “mercedes” i nastavio da seje smrt.

U selu Dobona ubio je policajca M. P. , njegovu sestru K. P. i D. T.

Zatim se dao u beg. Otarasio se puške i automobila. Nezvanično, kola je zatim uzeo od taksiste i pobegao kod ujaka u selo nadomak Kragujevca.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …