DEČAK UB*CA PAO U DEPRESIJU? Nakon godišnjice od tragedije iz Ribnikara, on se skroz promenio – “Nije računao na OVO”

Dečak-ubica iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, dečak ubica (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Nakon godišnjice masakra koja je navršena u trećeg maja, Kosta se potpuno povukao u sebe i postao depresivan.

– Mesecima pre masakra dečak je kovao plan i smišljao način na koji će da izvrši zločin, međutim, na jednu stvar nije računao, a to je da će život provesti zarobljen. Naime, on je očekivao da neće snositi nikakve posledice i da će se nakon zločina normalno kretati ulicama – objašnjava izvor upoznat sa slučajem, pa dodaje:- Na dan godišnjice stravične tragedije koja se dogodila u Beogradu, Kosta se ponašao potpuno normalno, međutim, posle nekoliko dana se promenio. Ni sa kim ne želi da razgovara, faktički je pao u depresiju.. – kaže izvor medija.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je dečak-ubica uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije , a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ “Vladislav Ribnikar” je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

Izvor: Republika.rs/Srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …