DANAS JE NE BISTE POZNALI: Osvojila je srca publike tako mlada a SADA IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni jednog od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja “Pinkove zvezdice”, preslatka, tada desetogodišnja Lena Stamenković osvojila je srca celokupne javnosti.

Izvođenjem pesme “Ako je vrijedilo išta” očarala je tada publiku i žiri i izazvala ovacije čitavog studija, dogurala do samog finala, a 2015. godine predstavljala Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije”.

Nakon takmičenja ona je ostvarila još jedan svoj san, a to je da se oproba u glumi, te je bila deo jedne pozorišne predstave, međutim, uprkos tome, harizmatičnu devojčicu nismo imali prilike često da vidimo u javnosti.

Koliko se izgled Lene Stamenković promenio nakon toliko godina imali smo prilike da se uverimo putem njenog Instagram naloga koji iz dana u dan broji sve više pratilaca.

Lena je danas odrasla devojka i slobodno se može reći da je izrasla u pravu lepoticu.

Primetno je i da je ova, i te kako talentovana, mlada muzička nada izgradila i svoj prepoznatljiv stil odevanja, te da teži autentičnosti koja mlađim generacijama danas nije svojstvena, a to joj takođe u budućoj, nadamo se uspešnoj karijeri može doneti samo plus.

Izvor: alo.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …