DA LI STE ZNALI DA MARKO JANJIĆ IMA OVAKO LEPU SUPRUGU? Javnost je skoro ne viđa a zajedno imaju dvoje dece (FOTO)

Radio je sinhronizacije za Gold digi net, Laudvorks, Livada Beograd, Mirius, Sinker Media, Prizor, Hepi TV, Markoni i druge

Marko Janjić je srpski pozorišni, filmski, televizijski i glasovni glumac.

Marko Janjić je rođen u Loznici 29. avgusta 1982. godine. Postao je poznat po ulozi Marka Pavlovića, u seriji Urgentni centar.

Radio je sinhronizacije za Gold digi net, Laudvorks, Livada Beograd, Mirius, Sinker Media, Prizor, Hepi TV, Markoni i druge.

Pored toga što je odličan glumac, javnost malo zna o njegovom privatnom životu, a još manje njegovu lepu suprugu Bojanu.

Glumac i njegova supruga, roditelji su dvoje dece, ćerku Nasju, koju je glumac dobio u svojoj 29. godini, a samo nekoliko meseci pred početak snimanja serije “Urgentni centar“ , dobili su sina Andriju.

U “Urgentnom centru” tumači lik hirurga Marka Pavlovića, koji iako poslovno ostvaren vodi prilično turbulentan život te je emotivno nesiguran.

Glumca Marka Janjića gledaoci su imali priliku da gledaju u mnogim serijama na televiziji “Prva“ , do skoro u seriji “Urgentni centar“, a u proteklim nedeljama u najgledanijoj seriji “Besa“, gde glumi inspektora Mirka Sandića.

U stvarnosti, malo ko zna da uživa pored ovakve lepotice. Zbog uloge, mnogi ga i privatno oslovljavaju sa “doktore”.

Glumac je veoma često za svoje intervjue isticao, da ga je očinstvo jako promenilo, posebno u smislu odgovornosti i da je decu dobio baš onda kada je i trebalo.

Njegovu suprugu ne viđate često, a evo kako ona izgleda:

Izvor: blic.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …