DA LI STE ZNALI DA JE OVAJ POZNATI SPORTISTA SIN DANILA LAZOVIĆA: Ne živi u Srbiji ima suprugu IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Vuk, koji je rođen 1988. godine u Beogradu, odlučio je da ne krene očevim stopama, već mu je sport bila zvezda vodilja. Sportsku karijeru započeo je u rukometnom klubu Partizan, a trenutno se nalazi u Kuvajtu

Malo je reći koliko legendarni sprski glumac Danilo Lazović i posle mnogo godina nedostaje. Danilo je preminuo 2006. godine u 55. godini. Ostao je upamćen kao jedna od najvećih glumačkih legendi, a iza sebe je ostavio četvoro dece. Sa suprugom Brankom dobio je ćerke Jelenu i Milenu i sinove Miloša i Vuka.

Vuk, koji je rođen 1988. godine u Beogradu, odlučio je da ne krene očevim stopama, već mu je sport bila zvezda vodilja. Sportsku karijeru započeo je u rukometnom klubu Partizan, a trenutno se nalazi u Kuvajtu.

Vuk je oženjen rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije. Par je ljubav krunisao sinom Lukom, a porodično gnezdo svili su u Podgorici.

– Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život. Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a morao sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život borim se da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati – rekao je sin Danila Lazovića jednom prilikom o svom ocu prenosi Kurir.

Izvor: gloria.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …