DA LI STE ZNALI DA JE NAŠA PRELEPA GLUMICA SUPRUGA VLADIMIRA JELIĆA: Ljudi nisu imali pojma baš su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio – sve rešavaju razgovorom

Voditelj Vladimir Jelić, koji je vodio Dnevnik RTS-a, a potom prešao na TV Prva, u braku je sa lepom Jovanom Jelić, glumicom koju smo gledali u serijama “Ubice mog oca”, “Šifra Despot” i “Urgentni centar”.

Jovana je od njega mlađa čak osam godina i dolazi iz Novog Sada, odakle je ovog leta objavljivala sijaset fotografija.

“Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja”, rekao je za “Gloriju” jednom prilikom voditelj koji s glumicom ima sina Konstantina.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio – sve rešavaju razgovorom.

– Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi – rekao je voditelj svojevremeno.

Izvor: alo.rs/espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …