DA LI JE OVO MOGUĆE? Ljudi na mrežama ZAPREPAŠĆENI snimkom u pitanju je Sanja Marinković (VIDEO)

Voditeljka Sanja Marinković važi za veoma harizmatičnu, uvek nasmejanu i pozitivnu naročito na snimanjima svoje emisije “Magazin in” zbog čega je često na meti kritika zbog “piskavog glasa”. Međutim, sada je na Tviteru osvanuo snimak voditeljke, a zbog njenog glasa mnogi su u neverici.

– Sanja Marinković koja zapravo ima lep glas, šta je ovo?! – piše u opisu videa koji je objavljen, a ubrzo ispod su počeli da se nižu komentari poput: “Izgleda da i njoj i Lei Kiš u konceptu emisije piše da moraju da krešte i krevelje se a da su zapravo sasvim normalne”, “Za Leu Kiš sam čula da anatomski ima neku promenu pa joj je glas takav ali ovo mi je nerealno koja promena hahahahah”, “Ovako priča kad priča normalno, ali kad mora da priča glasnije onda pišti”…

Inače, Sanja Marinković se pre dve godine razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

– Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio – objasnila je Sanja.

Izvor: blic.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …