ĆERKA SLAVNE GLUMICE PRIZNALA DA JE LEZBIJKA! Iznenadila sve na majčin rođendan, a evo kako je glumica reagovala!

Ova vest je mnoge iznenadila.

Tokom proslave 75. rođendana Meril Strip ćerka holivudske dive pripredila je svojoj majci veliko iznenađenje. Luiza Džejkobson (33) objavila je pre tri dana na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom devojkom producentkinjom Anom Blundel. Luiza do sada nikada nije govorila o svojoj seksualnosti, pa je ova vest mnoge iznenadila.

Ona je ispod fotografije sa svojom devojkom napisala:

– Bagoslovena sam što sam ušla u radosnu novu eru – stoji u opisu Luizine fotografije, dok u opisu sledeće piše: “Ulazimo u radosnu novu eru lezbejske mode”.

Inače, ćerka Meril Strip objavila je velike vesti tokom proslave 75. rođendana Meril Strip. Legendarna glumica je oduvek isticala da uvek podržava svoju decu i njihove izbore, pa tako i ćerku Luizu koja se izjasnila da je gej.

Mnogobrojne holivudski glumci su javno podržali Luizu u njenoj odluci da javno istupi, a poruku podrške uputila je i dobitnica Oskara Arijana Debos koja je napisala:

– Kraljice, živa bila!

Luiza je poznata po glavnoj ulozi u HBO-ovoj kostimiranoj dramskoj seriji “Zlatno doba”, gde tumači lik Marijan Bruk. Ona je ranije bila u vezi sa glumcem Džonatanom Higinbotamom, koga je upoznala na dramaturgiji na Univerzitetu Jejl.

Inače, Meril Strip se posle četiri i po decenije razvela od svog supruga Dona Gamera). Njih dvoje su odlučili da daju zajedničku izjavu za medije, gde su otkrili da već šest godina žive odvojeno.

– Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od šest godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su da ne žive zajedno – rekao je portparol slavne glumice.

Izvor: Republika.rs

Check Also

OVA HRANA JE JAKO OPASNA, A SVI SRBI JE JEDU K’O LUDI! Lekari savetuju, POD HITNO izbacite OVE stvari iz kuće!

Viršle i paštete izazivaju rak! U današnje vreme je, kao nikada ranije, izuzetno važno da …