CELA SRBIJA DANAS TUGUJE: Preminuo fudbaler i trenet, bio je u najboljim godinama TUGA!

Tužni dani za naš fudbal…

Velika tuga zadesila je Niš gde je preminuo Jovo Mišeljić nekadašnji fudbaler i do skora trener mlađih kategorija Radničkog iz Niša.

Mišeljić je preminuo u 55. godini, a u Radnički je došao iz rodnog Trebinja. Bio je napadač i nakon dve godine u Leotaru došao je u Radnički gde je igrao od 1992. do 1994. godine.

Nakon uspešne karijere u Grčkoj, Španiji i na Kipru nastupao je za Proleter iz Zrenjanina jednu sezonu do povratka u Radnički 2001. godine.

U drugom mandatu je igrao dve sezone, a zatim je završio karijeru u Leotaru i OFK Nišu. Na 97 utakmica za “meraklije” dao je 17 golova.

– Jutros je u Nišu preminuo Jovo Mišeljić, nekadašnji igrač i trener mlađih selekcija Radničkog. Vihorni napadač iz Trebinja u dva navrata je branio boje našeg kluba, od 1992. do 1994. godine i od 2001. do 2003. godine. Zabeležio je 97 nastupa u takmičarskim mečevima i postigao 17 golova. U karijeri je pored Radničkog nastupao za Leotar iz Trebinja, španski Badahoz, kiparske klubove Aris i Apolon, grčki Atinaikos, te za Proleter iz Zrenjanina i OFK Niš.

Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom radu sa decom, najpre na Kipru, a poslednjih godina radio je u školi fudbala našeg kluba i predvodio pionirsku selekciju Radničkog. Jovo Mišeljić ostaće večno upamćen u Radničkom i Nišu kako po svojim fudbalskim veštinama, zbog kojih je publika dolazila na stadion, tako i po svojim ljudskim kvalitetima i vrlinama. Svi u Radničkom i Školi fudbala će sa ponosom nositi sećanje na svog kolegu, saigrača, trenera i prijatelja. Porodici Jove Mišeljića FK Radnički upućuje najdublje saučešće – navodi se u saopštenju Radničkog iz Niša.

Izvor: alo.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …