BIZARNO! TELO PREMINULOG OCA DRŽAO U ZAMRZIVAČU: Kada vidite koji je razlog ostaćete u ŠOKU!

Holanđanin je više od godinu dana držao telo svog preminulog oca (101) u zamrzivaču da bi mogao da “razgovara sa njim”.

Ovaj 82-godišnji muškarac rekao je lokalnim novinama da “nije želeo da pusti (svog oca) da ode jer bi mu inače nedostajao”.

Čovek je stavio svog oca u zamrzivač nakon što je umro prirodnom smrću pre 18 meseci.

Telo je otkriveno u gradu Landgraf nakon što je porodični lekar izrazio zabrinutost za zdravlje oca.‌ Policija ne sumnja na sina za ubistvo oca, ali istražuje da li je počinjen zločin.

Ako bude proglašen krivim za skrivanje tela, mogao bi da se suoči sa do dve godine zatvora ili novčanom kaznom. On je saslušan u okviru istrage, ali nije uhapšen.

“Trenutno istražujemo smrt te osobe i zašto su posmrtni ostaci stavljeni u zamrzivač. U interesu istrage u ovom trenutku ne dajemo nikakve izjave”, saopštila je policija.

Komšija je rekao da oca, čije je telo pronađeno, nije video poslednjih 25 godina. On je dodao da je sa sinom, koji je vlasnik kuće koju je sa ocem delio od 1967. godine, poslednji put razgovarao pre nedelju i po dana.

Komšija je naveo da je supruga njegovog sina, sa kojom ima ćerku, umrla 1997. godine. On je naglasio da njegov sin “nije izgledao dobro kada je poslednji put razgovarao sa njim”. „Živim ovde više od dvadeset godina, ali oca nikad nisam video“, rekao je drugi meštanin. Holandski mediji javljaju da je sin u komšiluku bio poznat po tome što je hranio lokalne mačke.

Izvor: alo.rs

Check Also

Umrla poznata rijaliti zvezda!

Svi se opraštaju od poznate zvezde. Nik Mavar, mornar u rijalitiju o ekstremnom ribolovu “Najsmrtonosniji …