BIZARNO! Hteli da sahrane mladića pa morali da reaguju VATROGASCI porodica ogorčena na pogrebnike

Porodica iz Španije satima je čekala da sahrani rođaka od 295 kilograma jer njegov kovčeg nije mogao da stane u predviđenu grobnicu.

Hose Antonio (28) iz Almerije preminuo je od komplikacija nastalih tokom operacije gubitka težine. Članovi porodice su insistirali da njegova večna kuća bude u nadzemnoj kripti pored njegove majke koja je preminula prošlog meseca.

@informativost5 La triste despedida a José Antonio, un hombre almeriense con obesidad mórbida: su féretro no cabía en el nicho #noticiastiktok #noticias #news ♬ sonido original – Informativos Telecinco

Rođaci navode da su prethodno obavestili pogrebno preduzeće i vlasti španskog gradića Matagorda o posebnim okolnostima. Brat preminulog Alehandro Кortes, rekao je španskom TV kanalu Antena 3 da je porodica odmah znala da je kovčeg prevelik za dodeljeni prostor.

– Odmah smo rekli da to nije moguće – navodi Kortes.

Porodica je prema njegovim rečima htela da kupi i drugu grobnicu, ali im je rečeno da to nije po zakonu.

– Pogrebno preduzeće nam je reklo da se ponašamo prema propisima ili će obavestiti policiju i civilnu gardu. Nismo tražili ništa loše. Tražili smo samo pristojnu sahranu – dodao je jedan rođak.

Ispostavilo se da je porodica bila u pravu. Na sahrani je sve krenulo naopačke jer kovčeg nije mogao da prođe kroz otvor grobnice. Porodica je morala da čeka četiri sata na rešenje i na kraju je vatrogasna služba došla da proširi grobnicu.

– Tanjili su zidove električnim čekićem i dletom više od sat vremena dok kovčeg nije ušao unutra – navode lokalni mediji.

Uznemirujuće sahrane nisu neuobičajene.

Porodica iz Nju Džersija podnela je tužbu od 50 miliona dolara prošle godine nakon što su radnici pogrebne kuće navodno stavili pogrešnu ženu u kovčeg njihove majke, a zatim su ga šokantno trgnuli iz groba pred ožalošćenima.

Druga ogorčena porodica, takođe prošle godine, optužila je pogrebnu firmu u Bruklinu da je tako loše postupala sa telom neimenovane žene da je izgledala kao “čudovište od blata” na dan sahrane.

Izvor: republika.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …