BIVŠA ZADRUGARKA BILA NOĆ PRE ZLOČINA SA UROŠEM IZ MLADENOVCA: Iznela jezive detalje, bio je…

Svake srede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”.

Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio četrnaest, uhapšen je nakon osam sati policijske potere, a skrivao se u kući svog dede i ujaka u blizini Kragujevca.

Nakon što se bivša zadrugarka Deniz Dejm oglasila za Srbija Danas i priznala da je sa Blažićem snimala za OnlyFans, pa otkrila da je kako sama kaže, srećna što je ostala živa, jer ga je jedva izbacila iz stana (Celu vest pogledajte OVDE), u novom izdanju emisije “Između dve vatre” autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšu zadrugarku Sofiju Unu Manić, koja nas je šokirala kada je otkrila da je provela noć sa masovnim ubicom samo par dana pre masakra, kada je bila u klubu sa prijateljima, a on je bio u ulozi obezbeđenja sa bivšim zadrugarom i najboljim prijateljem, bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem.

Sofija nam je do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći, da je na prvu loptu stekla utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom na licu, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu.

Sofija Una je otkrila da je bila u šoku kada je na televiziji čula za masovni pokolj i poteru za Blažićem, te da je na vezi bila sa Nikolom Đorđevićem sve do momenta njegovog hapšenja.

– Dopisivali smo se i samo su prestale poruke da dolaze, tad je bio uhapšen – rekla je Manićeva u emisiji “Između dve vatre”o navodnom hapšenju Nikole Đorđevića, koji je kako ona kaže, takođe priveden budući da je najbolji prijatelj Blažića.

Bez zadrške, govorila je o radnjama koje su prethodile ovom zločinu ogromnih razmera, te da je i sama srećna što je ostala živa:

– Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to, mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva, osetila sam da mi nije mesto tu – rekla je Manićeva, pa progovorila o motivu Blažića da počini stravičan zločin:

– On je imao ogroman višak kilograma i Nikola mi je pričao da su ga dosta zbog toga omalovažavali, njih dvojica su gajili istu strast prema motorima i Nikola mu je pomogao da zaradi radeći obezbeđenje, trenirao je, ali motiv je, kako sam čula, omalovažavanje, a taj utisak sam i ja stekla. Bio je nasmejan i pažljiv, nikad ne bih mogla da pretpostavim šta će se dogoditi, srećna sam što sam ovde. – šokirala nam se izjavom Sofija Una.

Izvor:  srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …