„Bili smo zajedno osam godina, to je bilo osuđeno na propast“: Ognjen Amidžić je sreću našao u trećem braku, a sada je iskreno progovorio o razvodima i ljubavi

Voditelj Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a sada uživa u skladnom odnosu sa trećom suprugom Minom Naumović sa kojom je nedavno dobio i sina.

Ognjen Amidžić ne govori često o svom privatnom životu, a sada je prvi put ispričao nepoznate detalje iz ljubavnog života.

Amidžić je ispričao da je imao dugu vezu od osam godina, ali da se to završilo bez ičega.

„Sećam se prve simpatije. Celu osnovnu školu mi se niko nije svideo. Posle prvu vezu imao sam sa 17 godina, i trajala je dve godine. Nisam imao ja puno veza u životu. Posle toga sam imao vezu od osam godina. Onda sam imao vezu koja je bila prvi brak, onda veza, pa brak drugi, a sad veza pa brak treći“, rekao je on u podkastu „Bunker“.

Ipak, ova ljubav nije bila krunisana brakom.

„To je problematika svake duge veze kod svakog. Ako ti mlad uđeš u neku vezi i to se ne kruniše brakom u nekom trenutku, to je osuđeno na propast. Kad premlad uđeš u neku vezu, jedan od milion uspe da to bude za ceo život. Sve je to danak neiskustva“, rekao je voditelj.

Kako se i sam razveo dva puta, Ognjen je otkrio šta misli o brakovima i razvodima.

„Svi jurimo za novcem, postajemo sve otuđeniji. Moraš da funkcionišeš na pet mesta, odsutnost, pa društvene mreže… Sve je prelako, sve možeš na klik da dobiješ, gledaš druge… Pričam uopšteno. Institucija braka nema više tu snagu koju je imala nekada. S jedne strane to uopšte nije loše. Papir ništa ne znači. Ako nešto valja – to će da valja i sa papirima i bez. Danas je samo ko ti odgovara, i to je to“, rekao je Ognjen Amidžić.

Foto: ATA Image
Izvor: Nova.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …