ANDRIJIN DRUG TVRDI DA JE UB*JEN ZBOG PARKING MESTA: “Posvađali se, Marko ga tražio ceo dan, kad ga je našao, uradio JEZIVO”

Andrija Kovačević (30) izboden je juče nasmrt u naselju Podkošljun u Budvi, a kako poznanici ubijenog mladića navode, sukobu je prethodila svađa oko parkinga.

Naime, službenicima Odeljenja bezbednosti Budva juče oko 17.10 časova prijavljeno je da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta došlo do verbalnog, a onda i do fizičkog sukoba između dve osobe, a jedno od njih je drugom nanelo povrede nožem.

On je podlegao povredama u vozilu Hitne medicinske pomoći Budva na putu do bolnice u Kotoru.

Tuči prethodila svađa oko parkinga

Kako poznanici ubijenog mladića pričaju, Andrija i osumnjičeni Marko P. su se juče ujutru posvađali oko parkinga.

– Marko ga je onda čitav dan tražio. Našao ga je juče popodne i tad ga je izbo nožem. Marko je pobegao, a Andrija je preminuo na putu do bolnice – navode oni.

Napadač identifikovan

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Odeljenja bezbednosti Budva identifikovan je izvršilac ovog krivičnog dela – M.P. (35), a sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo kao ubistvo.

Foto: Facebook
Izvor: Kurir.rs,Autor: Rade Jakšić

Check Also

ZARAZA SE ŠIRI KROZ VODOVOD – Zbog infekcije BAKTERIJOM preminulo troje ljudi, a šestoro je u bolnici! Ovo su NAJUGROŽENIJE GRUPE

Drama u bolnici u Hrvatskoj zbog zaraze legionelom. Može se javiti u tuševima, bazenima, ali …