ANĐELA OVO NE MOŽE DA DOZVOLI: Pokojnom bratu se na TO ZAKLELA

Njeno ponašanje šokira region mesecima, a ova zadrugarka krije tužnu porodičnu priču!

Porodična tragedija Anđele Đuričić potresla je region. Ova zadrugarka je u petoj sezoni “Zadruge” ispričala kako je najgori momenat u životu bio kada joj je brat poginuo.

Kako “Svet” saznaje, nesrećni mladić izdahnuo je na njenim rukama, te je zbog ovoga doživela veliki stres.

– Svi kritikuju Anđelu, ali ono što je ona preživela mnogi ne bi mogli. Brat joj je umirao na rukama, a ona ga je kroz suze molila da je ne napušta. To su strašne stvari i jako veliki stres za mladu osobu. Ona je u rijalitiju našla beg od svega, a sad joj ni tu ne cvetaju ruže, jer je na stubu srama zbog ljubavi – započinje izvor gorepomenutog lista.

– Dok se borio za život, shvativši da umire, zamolio je da mu obeća da će uvek da bude srećna, kao i da prati srce. Zato se ona sada bori za Zvezdana i za tu ljubav. Voli ga uprkos svemu, a kako je bratu obećala da će se kroz život voditi srcem, trpi čak i poniženja. Srepmna je na sve dok je još drže osećanja, a negde je i Zvezdana sudbina ubacila u to njeno obećanje i datu reč. Ona je i Caru šapnula kako ne može da odustane od Zvezdana jer je dala reč bratu da će se boriti za ljubav do poslednjeg atoma snage – zaključuje izvor.

Anđela je još tokom prethodne sezone Mateji Matijeviću pričala da ne može da ode posvađana na spavanje i da mora da rešava probleme odmah, jer se plaši da može da izgubi svaku osobu, pa tako često juri za Zvezdanom Slavnićem, kako bi se odmah izmirila sa njim.

– Nije bilo nade da mu se ukaže pomoć. Mama, tata i ja smo ga izvadili u onesvešćenom stanju i katastrofalnom. Bio je onesvešćen, ali mu je i dalje kucalo srce. To je najteža slika koju sam videla u životu. Hteli smo da pravimo planove za budućnost, ali nam se nije dalo – ispričala je Crnogorka jednom prilikom.

Inače, Zvezdan je sinoć raskinuo sa Anđelom, a ona je danas od Drveta mudrosti tražila da bude lažno diskvalifikovana i smeštena u apartman iz kojeg bi mogla da prati svaki Slavnićev korak, kako bi shvatila da li je on voli.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …