ANĐELA HITNO NAPUSTILA ZADRUGU: Kada joj je OVO saopšteno počela da se trese!

Evo šta je razlog njenog odlaska!

Otkako je pre nekoliko dana Maja Marinković priznala da ima genitalni herpes, pojedinim zadrugarima i zadrugarkama nije lako.

Majini bivši partneri u Beloj kući požalili su se da ih je upravo Marinkovićeva zarazila, a onda je i Anđela Đuričić zahtevala da ode u posetu ginekologu, jer se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, koji je bio intiman sa Majom.

Izvor Alo! – a tvrdi da je Anđela pre dva dana otišla na ginekološki pregled, a potom je otkrio detalje njene posete lekaru.

– Anđela je preksinoć, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis – otkrio je sagovornik za Alo!, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

– Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu – zaključio je sagovornik.

Podsećanja radi, Anđelino prvo javno priznanje o tome da sumnja da se zarazila bilo je pre nekoliko dana tokom rasprave s Marinkovićevom.

– Jadnice jadna, kakav je s*ks posle Maje Marinković? – izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom.

– Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš verovatno zato što su te plaćali za to – odbrusila joj je Anđela tom prilikom.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

OGLASIO SE GASTOZ NAKON ŠTO JE PUŠTEN NA SLOBODU, NIKO NE VERUJE U KAKVOM SE STANJU VRATIO U SRBIJU (FOTO)

Nekadašnji rijaliti učesnik i pvač, Nenad Marinković Gastoz, uhapšen je pre dva i po meseca …