ANABELA POZNAVALA DEVOJČICU STRADALU U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Ovo je imala da kaže, pomenula i svoju najmlađu ćerku

Tragedije koje su se u samo dva dana dogodile u našoj zemlji odnele su sedamnaest života, dok je ranjena dvadeset jedna osoba, i zavile u crno porodice, njihove prijatelje, ali i celu naciju.

Proteklog vikenda roditelji, familija i prijatelji ubijenih dečaka i devojčica ispratili su ih na večni počinak. I među javnim ličnostima ima onih koji su bili bliski sa žrtvama i njihovim porodicama. Skrhana od bola, pevačica Anabela Atijas je sa ćerkama bila na sahrani jedne od sedam devojčica koje je prošle nedelje zverski usmrtio trinaestogodišnji dečak, njihov drug iz klupe, u nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. Pored njih, stradali su i jedan dečak i čuvar škole, dok su petoro dece i nastavnica istorije ranjeni.

Pevačicu je naša ekipa spazila na groblju, nakon čega smo saznali da je njena najmlađa ćerka bliska s mlađom sestrom nastradale devojčice. To nam je potvrdila Anabela kada smo je pozvali ovim tužnim povodom. – Mlađa sestra nastradale devojčice išla je sa mojom ćerkom u razred. Zajedno su bile u boravku i ceo dan su provodile zajedno. Predivna porodica. Velika tragedija, preteški dani za sve nas, naročito za porodicu – rekla je za Kurir vidno potresena pevačica.

Kao i njene kolege koje su se javno oglasile, kako za medije tako i na društvenim mrežama, i Anabela je zanemela od tuge i bola. – Svaka reč je suvišna. Poznavala sam to divno dete. Đaci su došli da isprate drugaricu. Nemam šta da kažem – rekla je Anabela. Podsetimo, učenik sedmog razreda u sredu je iz očevog pištolja ubio osmoro dece u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, kao i školskog čuvara, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije.

Načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić otkrio je da je dečak imao spisak onih koje je planirao da likvidira. Zbog ugrožavanja opšte bezbednost, njegov otac je priveden i određen mu je pritvor do mesec dana. Zbog ovog nemilog događaja u zemlji je proglašena trodnevna žalost.

Izvor: kurir.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …