Анђели Ђуричић пукао филм, због овога заувек СТАВИЛА ТАЧКУ на причу с Гастозом

Учесници “Елите”, Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз успели су поново да се посвађају због Ене Чолић

Она је у секунди променила понашање и жестоко му замерила њихов однос и брањење ријалити ривалке.

– Ми смо тренутно другари, јер због својих поступака тренутно не заслужујеш више. Једном је грешка, други пут избор, а да не причам пет пута. Сад ти у свакој расправи иде смоки – говорила је Анђела.

– Немој, онда ће други да ме пођ*бавају – рекао је Гастоз.

– Неће они знати. Ја не могу да ти прећутим оно данас. Ако будеш опет радио исту ствар коју сам ти пре седам дана замерила, као што сам ти тад замерила и сад. Ја нисам могла да чекам, пала ми је ролетна. Ја нисам променила однос према теби, као што видиш – причала је она.

– Испала си шмекер и ниси много дрвила к*рац. Мало се искулирај, немој да им дајемо материјал. Ја то радим несвесно. Не кажем да је лепо оно што је Ена рекла – поручио је Маринковић.

– Ја сам трећи пут овде, обе су мајке и то до сад нисам чула. Је л’ мислиш да је океј да то изговара једна жена? – рекла је Анђела.

– Наравно да не. Оне за мене нису жене, него ријалити играчи које једна другу хоће да ус*ру. Мене смарају оне, нисам бранио – говорио је Гастоз.

– Тебе иритира све што има везе са њом. Ти не видиш себе. Сад си нас сам довео на ову тему, опет смо дошли на оно што тебе нервира и бацио си фокус на то. Трудиш се да нађеш оправдање – рекла је Ђуричићева.

– Занимљива ми је цела та прича – додао је Гастоз.

– Онда ћу да те упутим тамо, па се пронађи. Теби је у таквој причи занимљивој место, ја видим шта ти привлачи пажњу, не видиш ти себе како видим. Ја сматрам да сам ти занимљива – поручила је Анђела.

– Ти си моја, ово гледам са друге стране. Љубави, причамо али нежно и полако – рекао је Гастоз.

Anđela Đuričić, Gastoz
Анђела Ђуричић, Гастоз / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Ја сам ти занимљива, его ти ради и то преовладава. Сматрам да ти је баш много више осећаш, а ниси се приближио довољно. Видим шта ти привлачи пажњу, око не може да ме слаже. Тамо где ти фокус иде, тамо треба да идеш. Опет сам ја дебил. Сад да пустимо клип од почетка до сад, а заслужан си ти јер тражиш разлог за брањење испред мене насамо. Речи немају оправдање, ни за кога, обострано – говорила је Анђела.

– Твоја моћ убеђивања на мене нема функцију. Сунце моје, твоја моћ убеђивања за нешто што не мислим неће да прође. Нећеш да ми усадиш мишљење на тему Ена и сто – причао је он.

– Уверила сам се по 10. пута да је то тако и показаће се да је то истина – рекла је Анђела.

– Ена и ја никад нећемо бити заједно – поручио је Гастоз.

– Ти и ја тему за разговор више нећемо да имамо. Трошим енергију за ствари које сам ти већ замерила. Сматрам да то није адекватно, не могу да трошим време. Исцрпљујеш ми енергију, као и ја теби. Нека ја будем луда, али да сам глупа веруј ми да нисам – говорила је Ђуричићева.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

GOSTI VIKEND SPECIJALA "PULS SRBIJE" NA KURIR TELEVIZIJI ANALIZIRAJU UBISTVO MALOG SKOLETA: Da li je ubica uzeo nešto sa tela žrtve?

Policija je uhapsila četvoricu od petorice osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića (22) zvanog Mali Skole …