Panter srušio Zvezdu i poručio: Pokazali smo karkakter!

Borili smo se, Zvezda je uradila velike stvari, ali smo im odgovorili svaki put, smatra Kevin Panter.

Imala je Crvena zvezda savršenu šansu da u Beogradskoj areni nastavi svoj niz u Evroligi i pobedom nad Barselonom dodatno raspali maštu “delija”. Ipak, u triler završnicu mirniji su bili Katalonci koji su poenima Džabarija Parkera i Kevina Pantera slomili otpor crveno-belih za konačan rezultat – 98:94. 

Panter je utakmicu završio sa 26 poena i zasluženo poneo epitet MVP-a u Beogradskoj areni.

– Borili smo se, bilo je dosta prepreka. Oni su uradili neke velike stvari, ali mi smo im odgovorili svaki put. Pokazali smo karakter, izborili produžetak i došli do pobede. Ostali smo na pravom koloseku. Zvezda je imala seriju, mi smo se držali zajedno – rekao je Panter nakon utakmice. 

Sa druge strane, trener Đoan Penjaroja bio je posebno zadovoljan zbog činjenice da je njegova ekipa duplu nedelju u Evroligi završila sa dve pobede. 

– Večeras je bila jako dobra utakmica za nas da nastavimo da gradim onaš tim. Protiv Zvezde, protiv sjajne atmosfere… Tim se borio 45 minuta – dodao je Penjaroja. 


Zvezda pala u produžetku! Panter i Barselona utišali Arenu (FOTO/VIDEO)

Košarka

Košarkaši Crvene zvezde večeras su u krcatoj Beogradskoj areni posle velike borbe i produžetka izgubili od Barselone sa 98:94 (26:25, 18:22, 19:19, 21:18, 14:10) u četvtom kolu Evrolige.

sledeća vest




Informer

Check Also

Јована Јеремић брутално одговорила певачици која ју је напала због ОТИМАЊА МИКРОФОНА И БАКШИША – ове речи боле

Након што је певачица Анђела Вјетровић уснимила Јовану Јеремић на једној свадби како, наравно, пева …