"Мирно спавај, лепотице моја" – Милица Тодоровић се огласила поводом Минине смрти

Србија тугује због губитка Мине Пошарац, младе девојке чија је храбра борба за оздрављење ујединила нацију. Након дуге и тешке борбе са болешћу, вест о њеној смрти дубоко је потресла јавност, као и њену блиску пријатељицу, певачицу Милицу Тодоровић.

Милица је, у знак сећања на Мину, упутила емотивну поруку на друштвеним мрежама, која је дирнула многе.

Мина је до фебруара 2022. године водила сасвим нормалан живот, али су болови у кичми наговестили почетак њене борбе. Суочивши се са губитком контроле над својим телом, била је приморана да тражи помоћ и лечење које је превазилазило могућности у Србији. Нажалост, упркос великој жељи и подршци околине, до лечења у иностранству није дошло. 

Milica Todorović
Милица Тодоровић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Милица Тодоровић, која је са Мином делила тренутке током ове тешке борбе, опростила се од ње речима: “Мирно спавај лепотице моја. Јако смо се бориле, знам да се сад смејеш. Воли те Мица”, изразивши своју тугу и љубав према пријатељици која је изгубила битку са болешћу.

Instagram
Инстаграм / Извор: Инстаграм printscreen/milicatodorovicofficial

Мина Пошарац остаје упамћена као симбол храбрости и борбености, а њена прича и снага воље биће инспирација многима који се суочавају са сличним животним изазовима. Њена борба подсетила је на важност солидарности и подршке, као и на то колико је важно пружити руку онима који се налазе у најтежим тренуцима.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PLJAČKA VEKA U HRVATSKOJ Bivši policajac ukrao POLA MILIONA EVRA snimajući bankomate, pljačkao kuće zagrebačke elite

Vesti Svet Osumnjičeni muškarac u Zagrebu ukrao pola miliona evra iz bankomata uz pomoć skrivenih …