“Ne treba da pričaš, ćuti” Haos u studiju zbog Žike Jakšića: Ona se zabezeknula kada je shvatila šta je rekao…

Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić nakon skoro dvadeset godina od burne veze su se pomirili. Pevačica je nedavno gostovala u emisiji “Amig šou”, a tom prilikom je i promovisala svoju novu pesmu s pevačem Nenadom Jovanovićem poznatiji kao Nenad Blizanac.

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića kako je došlo do saradnje, Nenad je krenuo da govori o situaciji, a Slavica je sve vreme pomno slušala šta njen kolega priča. U momentu kada je spomenuo ime Žika, u studiju su se svi zbunili, a nakon toga je Ognjen i pitao “Koji Žika?” Tada su svi počeli da se smeju u studiju, a pevačica je govorila sve vreme kolegi da ju je uvalio u problem.

Nakon što je on ispričao kako je došlo do toga da oni snime duet, voditelj je zamolio Slavicu da ona da svoj komentar, pa je pevačica progovorila.

Voditelj je zamolio Slavicu da ona da svoj komentar
Voditelj je zamolio Slavicu da ona da svoj komentarfoto: Kurir

– Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti – govorila je pevačica s osmehom, a onda nastavila

– To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti – govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču

– Uvalio si me druže… Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Jel sad okej? – pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.

 Žika Jakšić
Žika Jakšićfoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Podsetimo, voditelj Žika Jakšić u velikoj ispovesti govorio je o svojoj karijeri, bankrotu, razvodu, ali i velikoj ljubavi – pevačici Slavici Ćukteraš, te je tada otkrio da je to s njom bila ljubav koja se završila, ali da mu je i dan-danas draga.

– Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene.

Bonus video:

20:33

VEČERNJI DNEVNIK 17.10.2024

(Espreso / Kurir/ Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

U subotu proslavljamo svetog apostola Tomu: Ovo nikako ne smete da radite

Praznik Svetog apostola Tome, u narodu je poznat kao Neverni Toma. Slavi se kao krsna, …