Zašto je Anica u vezi sa 39 godina starijim Ristovskim? Pojavili se detalji, čovek razotkrio sve, sad je jasno

Zašto je Anica u vezi sa 39 godina starijim Ristovskim? Pojavili se detalji, čovek razotkrio sve, sad je jasno

Lazar Ristovski i Anica Lazić, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Glumac Lazar Ristovski je nakon kraha braka sa Danicom Ristovski mirnu luku pronašao kraj svoje 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić.

Iako im mnogi nisu predviđali uspešnu dugu vezu, Anica i Lazar ih svakog dana demantuju, a fotografijama i snimcima na društvenim mrežama pokazuju da se generacijski jaz među njima ne oseti.

Prema rečima izvora bliskog paru, čak ni najbliži prijatelji Lazara i Anice nisu verovali da će ta veza potrajati.

Nije nepoznanica da je Ristovski pravi šmeker u svakom smislu, a Anica je u njemu pronašla sigurnost.

Par trenutno uživa na putovanju, a sa pratiocima na Instagramu su podelili kako uživaju i zajedno snimaju kadrove u prirodi. Jedan od snimaka koji je privukao veliku pažnju jeste onaj na kom se vidi kako Anica sedi u kabrioletu u prirodi, a njen osmeh govori više od hiljadu reči.

Mislim da više nije pitanje da li su zaljubljeni, to se vidi na njihovom licu i u njihovom ponašanju. On je duhom oduvek bio mlad, a ona po zrelosti ispred svoje generacije. Mnogi od nas su mislili da je ova veza, za oboje samo prolazna faza, ali sada smo uvereni da će potrajati. Njih dvoje se kapiraju na mnogo većem nivou od prolazne zaljubljenosti. Čak i kada se saznalo za njihovu vezu, taj pritisak javnosti nije bilo lako izdržati. Naročito njoj, koja do tada nije bila popularna, a dospela je u žižu sasvim drugim povodom, dodaje naš izvor.

U jednom od intervjua koji je Anica dala za “Blic” otkrila je kako gleda na njihov generacijski jaz, kao i da li ima pritisak od okoline zbog razlike u godinama.

Moram da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija – rekla je Anica, pa otkrila da li je Ristovski kritikuje u nečemu, osim u glumi:

– Kritikuje me, on je perfekcionista i da nije tako ne bi ni napravio čovek šta je napravio u životu, ali sam naučila negde s njim i to su trenuci kada mu kažem: „Ali, čekaj, ja sad imam neke te godine kada si ti grešio, pusti mene da svoje pogrešim i uradim“ i on na to odgovori: „Važi“. Brzo mi to rešimo.

Anica je veoma aktivna na Instagramu, a jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu je privukla veliku pažnju.

Naime, Anica je fotografisala svoju ruku na kojoj se našao veliki prsten, skupoceni sat i narukvica.

I dok su jedni poručivali da je Lazićeva “prava dama” i “elegantna”, drugi su dodali da se “nadaju da će joj uskoro i Lazar staviti prsten na ruku, ali na prst na kom se nosi verenički prsten”.

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

(Espreso/Blic/Danica Božović/prenela:B.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

BLAM NAD BLAMOVIMA! Vojaž pokušao da objasni kako bebe dolaze na svet pa postao smejurija na društvenim mrežama: Poslušajte ovaj hit govor (VIDEO)

Prvi demokratski izabrani premijer Srbije Zoran Đinđić ostao je upamćen, između ostalog, i po brojnim …