Komšije progovorile o Vesni Zmijanac, pa iznele surove tvrdnje o njenoj kući: “Sirotinja, u fazi je raspadanja”

Komšije progovorile o Vesni Zmijanac, pa iznele surove tvrdnje o njenoj kući: "Sirotinja, u fazi je raspadanja"

Vesna Zmijanac, Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Vesna Zmijanac rođena je u Kovačima kod Kraljeva, a od karijere uspela je da sagradi pravu oazu na Bukulji.

Ona se u rodnu kuću nije vraćala, a tamo su ostali njeni rođaci, prijatelji i familija, koje pevačica često posećuje.

Evo šta kaže komšiluk o pevačici:

Tu je živela s majkom i bakom. Poznajem je otkad je bila mala, rasla je s mojom decom. Bila je dobro, fino dete. Nije mogla da bude bolja jer je savršena – rekla je prva komšinica.

– Kuća je sada u fazi raspadanja – rekao jedan meštanin za Blic.

Vesnina drugarica iz odeljenja ne krije da je pevačica imala nestvarnu lepotu zbog koje su joj mnoge devojčice tada zavidele.

– O, pa nas dve smo išle zajedno u razred. Ona je bila riba, prava mačka, stalno je pevala. Mi devojčice smo bile ljubomorne na nju jer je imala gustu kosu, nesvakidašnju lepotu, zračila je i privlačila. Nije renovirala kuću jer je odavde otišla trbuhom za kruhom. Muka je ovde, beda i sirotinja, snašla se ona bolje u velikom gradu, nema potrebe ni da je renovira, šta će joj – rekla je njena drugarica.

Podsetimo, Vesna više od dve decenije živi na Bukulji, gde je 1995. sagradila vilu, a njeno raskošno imanje ekipa 24sedam je i posetila.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanacfoto: M.P./ATAImages

– Vesna tokom dana sređuje baštu, dvorište, sprema… Ponaša se kao sav normalan svet. To je jedna obična žena. Ona radi sve po kući, omiljena je u kraju. Svi je vole ovde. Mogu da kažem da je Vesna za mene super! Kod nje radim tek tri meseca. Noćas je kasno legla, bila je kod ćerke, sinoć je doputovala, tako da sada spava – ispričala nam je tada gospođa koja živi u pevačicinom komšiluku na Bukulji.

01:25

Vesna Zmijanac i Nino Rešić

(Espreso/24sedam/blic/Prenela PV)

Izvor: Espreso

Check Also

Jubilarni 30. Festival autorskog filma u Beogradu: FAF svečano otvara „Susedna soba“, a premijerno se očekuju i najnovija ostvarenja iz celog sveta

30. Festival autorskog filma biće održan od 22. do 29. novembra. Na jubilarnom izdanju publici …