Јована Јеремић пева на свадби, у рукама једва држи новчанице – за 10 минута згрнула бакшиш од 1.000 евра

Водитељка Јована Јеремић заједно са својим партнером Драганом Станковићем отишла је на једну свадбу, где се усред весеља латила микрофона и запевала пред осталим гостима. Јована је певала десетак минута, а од гостију је добила бакшиш у износу од невероватних 1.000 евра. 

Блистала је у црно-белој одевној комбинацији, док је Драган изабрао црно одело са танким белим пругама. Њих двоје су се током целе вечери проводили, певали, играли, а падали су и страствени пољупци, што је забележено на фотографијама које је водитељка објавила. 

У једном моменту Јована је узела микрофон и запевала неколико хитова. Она је за само 10 минута добила 1.000 евра бакшиша. Како је све изгледало погледајте ОВДЕ.

Све о водитељкином повлачењу са ТВ екрана

Јована Јеремић је једна од најпознатијих водитељки код нас, већ дуги низ година. Иако је њена каријера већ сада на врхунцу, Јована признаје да не планира цео живот да “гњави људе својим ликом и делом”. Како каже, у једном моменту ће се повући са ТВ екрана, али то време сигурно није још дошло.

Jovana Jeremić, Dragan Stanković
Јована Јеремић, Драган Станковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Јеремићева је открила и чиме планира да се бави када заврши своју телевизијску каријеру, а многи нису очекивали овакав одговор. 

– Једног дана кад будем у годинама као Софија Лорен, планирам да пишем књиге. Није ми циљ да гњавим људе својим ликом и делом читав живот, нисам толики паћеник. Углавном сам све о себи јавно рекла, али ствари се заборављају, поента је да све сажмем у једно дело – рекла је водитељка.

Како је истакла, она је чак ангажовала девојку која је прати и бележи све њене изјаве и интервјуе, а тај материјал ће јој послужити као основа за књигу.

– Да не бих пола ствари које сам рекла заборавила, ангажовала сам девојку која све то записује и прикупља. У сећању су ми остали само они “јованизми” који су заживели на Инстаграму, али има много тога што сам ја рекла, а нису сви чули. Тако да ће се све то једног дана наћи у мојој књизи – открила је Јеремићева.

Jovana i Dragan
Јована и Драган / Извор: Инстаграм printscreen/jeremicjovana

Иако о себи радо говори, туђе тајне не износи у јавности.

– Огорчена сам на злоупотребу наше професије! Има много људи који се представљају као есклузивци а у ствари суобични намештачи договорених прича и насловних страна. Ми који смо велике звезде и имамо озбиљне каријере, знамо да шта значи бити озбиљан новинар, а озбиљан новинар зна туђе тајне али ћути о томе јер зна границу доброг укуса. И мени су намештали афере у писаним медијима, због једне такве сам поднела тужбу, дечко је осуђен – испричала је Јована на “Информер ТВ”. 

Dragan i Jovana
Драган и Јована / Извор: Инстаграм printscreen/jeremicjovana

ЦВ Јоване Јеремић

Водитељка Јована Јеремић позната је као велики каријериста, а недавно је открила да не ради никакве кућне послове, те да је за њу то губљење времена. Како каже, себе сматра “бизнис женом”, а сума коју успе да заради за само сат времена је, према њеном признању, позамашна.

Јована је за веома кратко време постала једно од заштитних лица телевизије Пинк, а улога водитељке емисије “Ново јутро” вероватно никоме не би боље стајала. Јована неретко истиче да је у свом послу најбоља, а како каже, никада не престаје да ради на томе да буде још боља. Да се упорност и вредан рад увек исплате, довољно говори чињеница да је власник Пинка, Жељко Митровић, одлучио да Јеремићевој у наредном периоду повери изузетно важан задатак.

CV Jovane Jeremić
ЦВ Јоване Јеремић / Извор: Инстаграм printscreen/jeremicjovana

Наиме, како је већ неколико пута нагласила, Јована ускоро одлази у Америку, где ће провести три месеца, а осим што ће уживати у највећим градовима Сједињених држава, Јеремићева ће имати ту част да са лица места прати и извештава о председничким изборима који се одржавају у новембру.

– Трећег новембра путујем у Америку, вежбам сваки дан. После Америке више ништа неће бити исто, ово је први одлазак, а онда иде други, па трећи, па светска каријера Јоване Јеремић – каже водитељка, која се врло пажљиво припрема за сусрет и интервју са некадашњим америчким председником Доналдом Трампом.

– Увелико бирам стајлинг. Енглески већ одавно знам, али га усавршавам свакодневно. За дебате између Доналда Трампа и Камале Харис енглески мора бити на највишем могућем нивоу.

Водитељка је додала и да је Трамп по свим параметрима баш по њеном укусу.

– Трамп је одличан, не бих ја ту ништа мењала! Не бих имала ништа против да попијемо један просеко. Извела бих га у град, а онда бих му показала телевизију Пинк – закључила је Јована за Информер.

Познато је да је Јована студирала и завршила Правни факултет Универзитета у Београду, а како је неколико пута истакла, била је међу најбољим студентима.

Јеремићева је сада на Инстаграму објавила и свој ЦВ, на којем се таксативно може видети њено образовање и искуство у међиима.

Према ЦВ-у видимо да Јована говори чак пет језика, а навела је енглески, српски, шпански, хрватски и босански. Поред познавања језика, Јована је написала и своје досадашње искуство пред малим екранима, а посебно истиче искуство које је стекла на Радио Телевизији Србије где се задржала годину дана од 2013. до 2014. године. Водитељка је потом провела пет година на телевизији Хепи, и то у периоду од 2016. до 2021. године, где је између осталог стекла искуство вођења ријалити програма.

Коначно, њен ЦВ се завршава и тренутним радним местом, односно телевизијом Пинк, на којој води Јутарњи програм викендом већ трећу годину. 

“За сат времена зарадим 300 евра”

– Увек сам била ћерка газде и знам да поштујем новац. Неће новац сваког, бира у чије руке иде и воли људе који га поштују, али који не зависе од њега. То је филозофија коју ме је мој отац научио, којег су увек хтеле паре. Увек је говорио да новац не сме да ми узме душу, да поштујем сваки динар, да би ме паре волеле – прича Јована и додаје:

-Милион пута ми се дешавало да ми новац није приоритет. Посао који радим не радим због новца, на телевизији сам годинама радила без динара, али су паре изабрале да ми дођу у руке јер су ме увек волеле и воле ме и дан-данас. Тата ми је увек говорио да су увек имали пара док сам живела код њих, а кад сам отишла гомилица је почела да се смањује, али добро. Сад сам ту да им помогнем. Трудим се да не проводим много времена у кући јер време у кући је изгубљен новац. Ја сам бизнис-жена и за сат времена више волим да зарадим 200-300 евра него да орибам купатило и усисам кућу јер за то ћу платити жену 600-700 динара, јефтиније ми је тако – признаје Јеремићка за “Републику”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Новак частио своју ташту овим скупоценим поклоном, вреди више од три милиона евра… Погледајте о чему је реч

Пре четири године Новак и Јелена Ђоковић купили су предивну кућу од Елене Караман и …