Терза на корак од избацивања Елите – стигло писмо Великог шефа, тражи се хитна реакција

У ријалитију Елита, већ две године заредом уведено је правило по којем одабрани учесници бирају једног номинованог за избацивање. Сваке недеље, када стигне писмо од Великог шефа, одабрани учесници имају прилику да гласају и изнесу своје мишљење о томе ко би, по њиховом мишљењу, требало да иде у изолацију и да се бори за опстанак у кући. Ово гласање често доноси напету атмосферу међу учесницима, јер свако мора да јавно изнесе своје мишљење и одлуку, што додатно доприноси тензији и динамици у ријалитију.

Током ових гласања, догодиле су се бројне ситуације које су значајно промениле односе међу учесницима и уздрмале читаву атмосферу у кући. Неки гласови су били очекивани, док су други долазили као изненађење. Ипак, највише пажње је изазвало што је неколико већ учесника гласало да буде номинован Борислав Терзић Терза, главни прељубнијк у овој сезони, који је преварио своју трудну девојку.

Прво је стигло писмо са обавештењем. Данијел Дујковић Муњез је прочитао о чему је реч.

– Драги Одабрани, као што знате, петком је на вама тежак задатак. Неки су олако схватили номиновање, те вам напомињемо да је ваша одлука важна. Потребно је да номинујете особу којој желите да видите леђа и не желите више да видите у ријалитију. У обавези сте да образложите своју номионацију. Номиновани не могу бити потрчци, вођа, нити било ко од Одабраних. Разлози номинације мора бити ваше мишљење, а не нечија сугестија. Почните одмах. Поздрав, Велики шеф – гласило је у писму.

Миљана сматра да је Терза љига

– Ове недеље сам имала доста сукоба, са Рајачићем и малим Урошем али не могу њега јер је потрчко и такође са Слађом. Ја нећу номиновати никога од тих људи већ некога коме није место овде, један смрад, љига, џибер и сеоско ђубре а то је Терза, јер ми је синоћ изговорио све и свашта за децу. Ја сам повукла тужбу али ми је жао јер ми је мајка рекла да ће паре да потроши на ову Софију а да сам добила паре на суду могла сам да предам Милици и детету. Своје оправдање тражи у томе што је Милица имала лошу прошлост, Софија је девојка без емпатије и могла сам и њу да номинујем јер ми је заиста дегутантно да нико није осудио њихову врелу акцију која је била тотално непримерена. Он је мене молио да га не тужим због детета и ја сам се сажалила, те сам одлучила да повучем тужбу али да сам паметнија рекла бих Милице изволи паре од тужбе да имаш за своје дете -рекла је Миљана.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Гастоз такође сматра да Терза треба да иде напоље

– Ја нећу да идем линијом мањег отпора и нисам размишљао уопште кога ћу да номинујем али заиста имам кога. Номиноваћу Терзу и надам се да ће да оде у изолацију јер мора да стоји иза својих речи и дела, сматрам да једина сад персона коју треба да номинујем је он јер је за мене фуј и бљак, није мали и заиста желим да дете буде здраво. Ово са Софијом ми је бачено у воду, ја га номинујем јер је рекао мени да сам нешто потврђивао за Милицу и гр**њак, ја не желим о томе да дискутујем, тако да моја номинација иде њему. Он је мени пришао и рекао да ми се извињава што сам га умешао али ћу ипак послати њега -рекао је Гастоз.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Качавенда има друго мишљење

– Што се мене тиче сукоб са Маринковићима и овај њихово морон пират са Кариба. Увек се размишљам кога од њих троје да номинујем јер су изнели брда лажи и глупости о мени, Маринковић је наставио хајку напољу о мени заборавивши да ме је сачекала смрт мајке напољу, говорио је да ме нема нигде и да ме је угасио. Ја нисам плаћена да се терам по емисијама са моронима, свашта је измишљао, да сам крала по бутицима, чак ми је намештао гласовну где је доказано да је фејк и рекла сам да ће крв због тога пропишати јер сам мајка два сина. Ову краветину која износи баљезгарију, говорила ми је да сам набила шорц и да ме није брига за моју мајку, од све своје муке је уграђивала сама силиконе, има фацу као да јој неко прднуо под нос и на крају дана скраћена шакица. Номиноваћу глупачу Јелену Маринковић -рекла је Милена.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“POSLE SNIMANJA SAM ZAVRŠILA U BOLNICI” Pričalo se da zbog ove scene u “Maratoncima” glumica sa kolegom NIJE PRIČALA 30 GODINA: “To mi je najteže palo”

Zabava Otkrivena istina o sceni iz filma “Maratonci trče počasni krug”, pričalo se da glumica …