Маја Маринковић коначно открила да ли су она и Цар ЗАЈЕДНО – Енергија неуништива…

Ријалити звезда, Маја Маринковић гостовала је у емисији “Питам за друга” на Ред телевизији. 

Овом приликом она је проговорила о својој емотивној релацији са Филипом Царем, а дотакла се и здравственог стања њеног оца Такија Маринковића.

– Шта се дешава са Филипом Царем и тобом?

– Ја не знам шта се дешава са њим и где је. Ја са њим немам ништа и не знам одакле људима то да смо ми заједно. Први закон термодинамике је да је енергија неуништива ствар тако да људи имају илузију у главама да то траје вероватно зато што смо имали јаке емоције – рекла је Маја.

– Је л’ сте у било ком моменту били у комуникацији од како си изашла из Елите?

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Нисмо заиста, једино у народ пита када се укључио али после тога се нисмо чули. Ја лемурчини желим све најбоље и заиста га не бих више коментарисала – открила је Маја.

– Шта се дешава са Такијем, нема га већ дуже време у медијима?

– Таки је озбиљно болестан и чак ће морати да се хоспитализује на пар дана тако да сам одлучила да га склоним са догађања и о мојим љубавним односима. Он је навикао да је око мене хаос и он зна када је нешто тачно или није, такође не дозвољавам да се неко меша у мој приватан живот и ја све сама радим. Решиче се све то не сумњам ја у његову медицину – рекла је Маја у емисији.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“SAHRANILA SAM JE NA LIVADI, GDE SE KAO MALA SANKALA” Potresna ispovest majke tragično nastradale Katarine: “One mi nisu ni saučešće izjavile”

U Višim sudu u Vranju završeno je suđenje optuženoj Anđeli S. kojoj se na teret …